Slavimo još jedan mali jubilej: 5.000 objava u arhivi – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Slavimo još jedan mali jubilej: 5.000 objava u arhivi

  2 min za čitanje   2 komentara

Da saznanje o deset godina kontinuiranog rada naše Eurosong destinacije nije tek floskula, govori podatak koji nam otkriva uređivač svih objava koje svakodnevno čitate kada u vaš preglednik upišete “www.eurosong.hr”. Do sada smo vas informirali i razveselili s 5.000 objava i tako dobili priliku da u uredništvu proslavimo još jedan mali jubilej. Nažalost, ova brojka se odnosi tek na razdoblje od veljače 2008. do danas jer prve tri godine postojanja stranice, zbog korištenja različitih sustava, nisu arhivirane. Ipak, i ova brojka nas je itekako razveselila i pokazala koliki je naš trud da vas što prije informiramo o najvažnijim informacijama vezanim uz našu najveću strast – Eurosong.

Naše objave nisu samo puka prenošenja informacija sa stranih internetskih stranica. Uvijek smo se trudili ponuditi vam što veći broj vlastitih istraživačkih projekata, zabavnih sadržaja, intervjua, Specijala i, ono najvažnije, osobnih stavova. Da su posjetitelji to prepoznali, svakodnevno nam pokazuju brojke o broju posjeta, pregleda objava i komentari kojih će, nadamo se, ponovnim uvođenjem registracije korisnika biti kao nekada. Jer znate da nam je komunikacija s posjetiteljima ipak prioritet!

Naš rad su prepoznale i brojne kolege novinari a ujedno i obožavatelji ovog glazbenog natjecanja. To nam pokazuju brojni projekti i tekstovi čije naznake vidimo na njihovim internetskim prezentacijama, kako u regiji, tako i diljem Europe. Nećemo kriti oduševljenje s tim jer ima li većeg priznanja nego kada ti to pokažu kolege koje su s vama u ovom svijetu strastvenog, volonterskog a poluprofesionalnog rada?

Zbog svega toga, nadamo se da se još dugo godina čitamo, a da će sljedeći jubilej, onaj za 10.000 objava, biti čim prije!

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava2

  1. Nikolajev — 3. svibnja 2015. u 12:14

    Mogli ste uvesti ODAVNO , a ako ne pre, ono SAD brojač na postove, svakog člana i to je zanimljiv podatak, generalno.
    Sledeće sezone očekujte veću ustvari najveću moguću aktivnost. Sad je već kraj sezone, očekuje se samo centralni događaj.

  2. Lahor — 2. svibnja 2015. u 12:08

    zeznuli ste se pošteno kada ste ukinuli onako uspješno komentiranje iz 2012. godine. na mnogim člancima je broj komentara prelazio 100. s vama sam 5 godina i imate moju podršku.

    ono što mi fali su intervjui. prije ste ih često objavljivali a ove godine skoro pa nikako.

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?