[Prva proba]: Srbija, Mađarska, Bjelorusija, Rusija – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

[Prva proba]: Srbija, Mađarska, Bjelorusija, Rusija

  1 min za čitanje   20 komentara

Na redu je još jedan dan isprobavanja bečke eurovizijske pozornice. Kao i jučer, probe će započeti u 12:00 sati, a u prvom dijelu zajedno s nama možete pratiti probe Srbija, Mađarske, Bjelorusije i Rusije. Ove četiri probe trajat će od 12:00 do 14:30 sati.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava20

  1. Eurovision Kosovo/Kosovë — 14. svibnja 2015. u 20:04

    MOJ POREDAK: Mađarska
    Srbija
    Rusija
    Bjelorusija

  2. Nikolajev — 12. svibnja 2015. u 22:47

    Na press glasanju , RUS razbila , prva , GRU iza nje, pa sledi SRB. Albanka predzadnja … baš čudno ha haaaaaaaa , ne dopada se evropljanima mnogo američka pesma u albanskoj verziji.

  3. Nikolajev — 12. svibnja 2015. u 22:44

    Naravno da uvek može bolje……… ali savršenog nastupa jednostavno nema i nikad ga neće ni biti na escu …jer je savršenost u oku posmatrača, a takvih je preko 100 miloina i par miliona onih koji glasaju. Svako zna svoje i percepcira svaku notu i svaki pokret onako kako je on shvatio svoj život na ovoj planeti pa tako vidi i doživljava i pesmu i nastup.

  4. KličkoVitalij — 12. svibnja 2015. u 22:40

    @lahor Za Bojanu se slažem. Rusija neće biti ni blizu da pobijedi. Pogotovo s ovim nastupom. Ne valja i točka.

  5. Nikolajev — 12. svibnja 2015. u 22:39

    Pa srpski tim nije hteo da Bojana nastupa sama. I tu je kraj priče. To se dalje ne raspravlja. Sporan momenat jedino u celom nastupu nije ništa drugo nego đipanje po sceni. To nama tako izgleda , jer nismo videli ceo nastup .. Sve drugo je savršeno i efektno.

  6. Nikolajev — 12. svibnja 2015. u 22:37

    ma šta kažeš ..ha haaaaaa, ja vidim da se raspada jedino tvoj mozak.. od zlobe !

  7. Lahor — 12. svibnja 2015. u 22:36

    meni u bojaninom nastupu smeta konkretno to što će dati vjetar u leđa kritičarima eurosonga pa da kažu "ovo je kič parada". muka mi kad to čujem. bojana je mogla sama izaći na scenu i otpjevati onako kao u amsterdamu i lagano ući u finale. zaista to mislim. pjesma mi nije nešto, ali ona kad je otpjeva jednostavno osvaja.

    mislim da rusija lagano pobjeđuje u ovom polufinalu. i možda gruzija bude blizu. za ostalo ne bih prognozirao, nezahvalno je. jedino mogu isključiti moldovu kao zemlju od koje se sigurno opraštamo u polufinalu.

  8. KličkoVitalij — 12. svibnja 2015. u 22:33

    Nastup neće biti efektan jer je rađen pod krilaticom – Bojana i korner zastavice. He he. Pjesma se raspada prema kraju i to svi kažu. Trebalo je to napraviti da Bojana bude sama na sceni, jer je impresivan vokal, poboljšati led ekrane, i pustiti ljude da je slušaju. Ovako, samo čekam da neko centrira iz ugla.

  9. Nikolajev — 12. svibnja 2015. u 22:32

    @vitalijklichko
    ma nemaš ti veze sa životom………. kad budeš pisao sledeći put ovde, pre toga , pazi šta duvaš …vidiš da zlobno bulazniž, bez pola argumentacije .

  10. Nikolajev — 12. svibnja 2015. u 22:29

    Pa srpska pesma realno jedino može da se zapamti po Bojani i njenom vokalu i interpretaciji.Ništa manje od toga, a ni više. To je realnost. Nastup će biti televizijski jako efektan , jer će držati pažnju gledalaca od prvog do poslednjeg sekunda. Jednostvano takva je pesma. Nema zevanja, nema smaranja uz Bojanu i ekipu. A pogotovo što 98% glasača, prvi put čuje pesmu u prenosu, koja podiže energiju svakim novim sekundom.

  11. KličkoVitalij — 12. svibnja 2015. u 22:25

    Srbija je ok. Realno, kad imate ovako loše karte (a Bojana, pjesma i sve ostalo su loše karte) onda je sve što napravite pozitivno.
    Rusija je tuga i čemer. Imaš baladetinu i ti je uprizoriš nekakvim bendom koji izgleda kao da se sprema da odsvira – "Čerge" na vatrogasnoj zabavi. Polina je roktala danas na probi i čudi me da to ovdje nije spomenuto u tekstu (očito autor favorizira Ruse).
    Bjelorusija je otužna. Tako im i treba. Imaju pravo 6 ljudi dovesti na scenu. Oni stave 2-oje da se vidi.
    Mađarska – simpatično, ali neupečatljivo.

  12. Lahor — 12. svibnja 2015. u 22:17

    Srbija – razočaran sam. ovakav nastup se radi kada niste sigurni u svoju pjesmu i želite da vas po nečemu drugom zapamte
    Mađarska – moglo bi izgledati lijepo na TV-u
    Rusija – oduševljen sam njenim glasovim i ovim isječkom probe. za vrijeme intervjua je bila jako pristojna, lijepa i prijatna
    Bjelorusija – od njih sam očekivao nešto divlje na sceni, a na kraju su se odlučili za jednostavnost. lijepo za promjenu! pjesma mi i nije nešto.

  13. kiwi — 12. svibnja 2015. u 15:47

    Srbija mi nije nesto… bojanin glas je nepotrebno komentirati, ona je vrhunska pjevacica. ali nastup hm…
    dok rusija mi se cini kao najbolja proba do sada! bas me zanima vidjeti cijeli nastup…

  14. kifla — 12. svibnja 2015. u 15:19

    Srbija loše skroz, biće iznenađenje ako uđu u finale. Rusija definitivno TOP5.

  15. Nikolajev — 12. svibnja 2015. u 14:28

    Belorusija , intrseantno .Sve se uklapa u pesmu. OK su !

    Rusija, fantastično na "n" broj! I tu više nema ništa da se doda.Polina razbila. Nastup sveden, odmeren, LED grafika isijava .Sve blista. Raskošna pevačica , divan nastup. Na malom ekranu će to tek biti čudo.

  16. SwedenEurovisionFan — 12. svibnja 2015. u 14:24

    09 Srbija – Vokalno vjerojatno jedna od najboljih predstavnica ove godine. Sviđa mi se koreografija i zaista podjeća na Carolu iz 2006. 🙂
    10 Mađarska – Može se čuti da je glasovno odradila perfektno i ja se nadam da i njih vidimo u finalu. I btw, njihovo drvo je puno bolje nego Armensko 😀
    11 Bjelorusija – Uzari je bio odličan, a nadam se da će se Maimuna popraviti pa da i oni odu u finale.
    12 Rusija – A šta reći, odličan i glas i pjesma i koreografija, jednostavno mora završiti u Top10 u finalu 🙂

  17. Nikolajev — 12. svibnja 2015. u 13:27

    O ne…. Mađarska ima isto DRVO na LED grafici kao i Jermenija… Pa zar ne vidi da se ponavljaju ..I to su u istom polufinalu ..Doduše ovo je kao pravo drvo , a ono Jermensko je grafički stilizovno…
    Pesma je balada , i sve je to fino ..ali dosadno brate.

  18. Nikolajev — 12. svibnja 2015. u 13:23

    Koliko vidim po pisanju iz pres centra i ostalim forumima , valjda na početku deluju ventilatori i prave " vetar " pa zastave kao i Bojanina haljina leprša na " vetru "…Svi se slažu da je sve efektno i da deluje vrlo snažno i imperisivno uz Bojnain vokal …

  19. Nikolajev — 12. svibnja 2015. u 13:17

    A sad čekamo Polinu i majku Rusiju da se oglasi svojim svemoćnim glasom i stasom!

  20. Nikolajev — 12. svibnja 2015. u 13:14

    Vidim po forumima većina vrlo zadovolja srpskom probom. Malo toga se vidi, ali iz slika i ovih 30 sekundi nastupa mislim da će nastup biti vrlo efektan za gledaoce.
    Meni se lično ne sviđa doslovno golo skakanje nakon skidanja belih odora, baš ni malo to nije dobro.. tu je morao neki pokret da se osmisli, ovako skaču kao pavijani na banane. ( Cerovićka glupava šta je napravila) .
    No ne sumnjam da će i to imati efekat, jer je pesma od melodije do nastupa potpuno dualna… balada i dens pesma . Stoga imamo u suštini ovde dva podvojena nastupa. Jedan ekstra ozbiljan i ekstravagantan, drugi po sistemu " otkačimo" zajedno uz full ritam. Pesma je pravljena da se uz efektan nastup dopadne i mlađim i starijim i publici i žiriju… jer ima elemenata da svakom tu ponešto bude full zanimljivo .
    Šta znam, mislim da je ovo dobro na stageu. Bele odore mi se jako dopadaju. Nije loše ni to što ih odbacuju na prelazu.LED grafika i svetala su odlično izkombinovana uz oba dela pesme….tačno se sve odvija i prati savršeno melodiju i aranžman.

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?