Gotov "Inför Eurovision Song Contest", tko je najbolji Šveđanima? – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Gotov “Inför Eurovision Song Contest”, tko je najbolji Šveđanima?

  1 min za čitanje   4 komentara

Nakon četiri emisije i 40 pjesama završila je emisija Inför Eurovision Song Contest, u kojem je panel švedske televizije SVT u sastavu Therese Merkel, Kristin Amparo, Eric Saade, Sarah Dawn Finer i Christer Björkman ocjenjivao pjesme ovogodišnjeg izdanja Eurosonga. Kako Šveđani “razmišljaju naglas”, pogledajte ispod:

SVT

Zanimljivo, švedski predstavnik Måns Zelmerlöw večeras je ocijenjen najboljim i to sa čak pet desetki, što je isti rezultat kao i Australac Guy Sebastian prije tri tjedna.

Što se tiče predstavnika s ovih prostora, danas je na redu bio slovenski duo Maraaya koji su osvojili 37 bodova, što ih čini najbolje plasiranom EX-YU pjesmom. Nadalje, prema švedskom panelu u finale iz drugog polufinala bi trebali proći:

SVT

I za zaključak, najboljih deset zemalja prema mišljenju peteročlanog SVT-ovog žirija izgleda ovako:

SVT

Švedski predstavnik će sutra otputovati u Beč, a prva proba mu je na rasporedu u četvrtak u 15:50. Cjelokupnu emisiju možete pogledati na SVTplay.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava4

  1. KličkoVitalij — 12. svibnja 2015. u 22:28

    Ovo je odličan show koji rado gledam. Mislim da su sudci vrlo realni i objektivni. Kome se ne sviđa uvijek može gledati showove u Mađarskom i na pitoresknom Islandu.

  2. kiwi — 12. svibnja 2015. u 22:27

    @lahor pa ja znam da se ovo uvijek inace pratilo jer tu budu kao neka ipak poznatija imena, svugdje se prati to svedsko ocjenjivanje… ali im je ove godine ovo tako smijesno ispalohahha

  3. Nikolajev — 12. svibnja 2015. u 22:22

    A HA HAAAAAAAAAAAA SKARADNO !

  4. Lahor — 12. svibnja 2015. u 22:19

    zašto je bitno što Šveđani misle o eurovizijskim pjesmama ove godine? sličan šou se održava na islandu, u finskoj i mnogim drugim zemljama, zašto ne pišete o njima? i naravno da će svojoj pjesmi dati sve desetke hahahahah

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?