[Druga proba] Izrael: Energični Nadav rasplesao press centar – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

[Druga proba] Izrael: Energični Nadav rasplesao press centar

  1 min za čitanje   8 komentara

izrael Nadav Guedj – Golden Boy

Redni broj nastupanja: 9.
Broj ljudi na sceni:  6/6

Zasigurno najenergičniju probu dosad, očekivano, ponudila nam je ekipa iz Izraela. Nadav Guedj u zlatnim cipelama, tri plesača (sa ne baš najbolje osmišljenim pokretima) i dva prateća vokala napravili su pravu malu zabavu na sceni “Wiener Stadthalle” Arene. U prvom dijelu pjesme, pozornica je obojana u tamne boje koje se u refrenu transformiraju u crvenu i zlatnu. Rad kamera izgleda odlično, pogotovo na kraju pjesme kad ćemo Izraelce gledati iz ptičije perspektive. Na kraju, Nadav je dobio veliki pljesak od okupljenih u press centru i samoj dvorani.

anketa 293

Izrael 2015. - Sviđa li Vam se proba?

Ukupno glasova: 115

  • Da [93 / 81%]
  • Ne [22 / 19%]

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava8

  1. svarozic — 19. svibnja 2015. u 23:15

    ova pjesma ( melodija, ritam, rijeci) doslovno opisuje liberalni Tel Aviv….a sve u sluzbi izraelske turisticke i ine promocije ( zbog boravka tamo govorim iz osobnog iskustva )……odlican uradak !!!!

  2. Danny — 16. svibnja 2015. u 21:47

    Budimo realni prije ćemo pjevušiti ovu pjesmu nego ijednu od ovogodišnjih balada. Moram ponovo pogledati probu jer su mi zlatne cipelice odvlačile pozornost tako da išta drugo osim njih nisam ni vidio.

  3. kiwi — 16. svibnja 2015. u 19:03

    meni super… 🙂 veselica za promjenu….

  4. hrvojep — 16. svibnja 2015. u 18:51

    vec danima govorim i pisem da poplava balada stvarno dosadjuje ovaj eurosong, srecom, dosao je ritam iz izraela, koji nije neka silna kvaliteta ali bar malo vruce krvi na pozornici donosi. Dakle, sta zakljucit nego da ce u finale

  5. SwedenEurovisionFan — 16. svibnja 2015. u 16:28

    Zbilja se nadam da ovo ne ide u finale!
    Jedna od najgorih Izraelskih pjesama ikada…

  6. Filip — 16. svibnja 2015. u 15:42

    joo.. šta obožavam ovu pjemuuuu <3333333 kakav top 10, želim ih vidit u top 3 🙂

  7. Nikolajev — 16. svibnja 2015. u 15:20

    U nedostatku Grčkih i turskih pesama ovog tipa i opšteg nedostatka kvalitetnog ili vrcvag etno ritma, ovo će Evropi da sedne kao sladoled na 45 stepeni , ili ko budali šamar..u poplavi posrnuli , neatraktivnih , komemorativnih i glupih balada.
    Odličan nastup . Finale sigurno , i verovatno top 10 plasman.

  8. Eurovision Kosovo/Kosovë — 16. svibnja 2015. u 15:07

    Super nastup. Finale je osigurano!!

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?