Måns nastupio u X Factoru, sljedeći tjedan dominacija Eurosonga – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Måns nastupio u X Factoru, sljedeći tjedan dominacija Eurosonga

  2 min za čitanje   7 komentara

Kako je i bilo najavljivano prethodnih tjedana, švedski predstavnik Måns Zelmerlöw nastupio je kao specijalni gost u prvoj live emisiji regionalnog talent natjecanja X Factor Adria. On je, nakon što su svi natjecatelji odradili svoje nastupe, otpjevao svoju eurovizijsku pjesmu Heroes i na kratko porazgovarao s voditeljicom šoua Antonijom Blaće.

Iako nije otkrio ništa što do sada nismo znali, voditeljica ga je ipak priupitala zna li možda nešto da kaže na našem jeziku, na što je Šveđanin uz osmijeh prokomentirao da zna po koju riječ i onda izgovorio: “Ljubavi moja volim te najviše na svijetu”.

Publika u studiju i žiri ovo su pozdravili aplauzom, a nakon što je Måns napustio studio voditeljica je najavila kako nas sljedećeg tjedna očekuje šou čija je tematika upravo najveće europsko glazbeno natjecanje. Sudionici će biti podijeljeni u dvije grupe, te ćemo u nedjelju i ponedjeljak biti u prilici slušati najveće eurovizijske hitove u interpretaciji talentiranih izvođača.

Za kraj vam donosimo snimku u kojem možete vidjeti kako Šveđanin pozdravlja sve obožavatelje X Factor Adria i najavljuje svoj dolazak na našem jeziku.

https://www.youtube.com/watch?v=4YUdWwTgAp8

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava7

  1. Nikolajev — 18. svibnja 2015. u 23:56

    @ Pablo N Crnich

    ha ..čuj , možda te ne pucaju selfiji , ali te puca možda nešto drugo , ha haaaaaaaaaa 🙂

  2. kiwi — 18. svibnja 2015. u 22:39

    hahha super mi je ovaj video na hrvatsko-srpskom sto prica… .

  3. Nikolajev — 18. svibnja 2015. u 19:39

    @ Pablo Pikaso

    jel si napravio selfi ispod tuša i jel se to može videti ? 🙂

    ha haaaaaaaaa

  4. Lahor — 18. svibnja 2015. u 16:48

    komentar na fejs stranici X Factora: "Ni ja nikad čula za njega. Jos kada su rekli da je favorit Eurosonga i kad sam cula pjesmu,zapitala sam se: Kako onda zvuče druge pjesme ako je on favorit?" i hrpa lajkova:-) to nam malo govori kakva je švedska pjesma. bez animacija, totalno je nezanimljiv.

  5. Nikolajev — 18. svibnja 2015. u 16:45

    ha haaaaaaaaaa..pa zato ima animacija i svi prateći efekti , a pesma je u pobedničkom maniru . To voli i publika i žiri … tako da ili je prvi ili drugi..minimum treći.

  6. IvekKg — 18. svibnja 2015. u 13:56

    Meni je ova pesma bez animacije u nastupu , prazna totalno ! Nikako ovo ne vidim kao pobednika!!! 🙂

  7. Nikolajev — 18. svibnja 2015. u 13:23

    E nek smo mi dočekali Monsa potencijalnog esc pobednika u Beogradu …odličan nastup . Baš mi je drago…volim ljude koji nisu umišljeni i ne glumataju unaokolo da su Bogom dani. A on je baš pokzao da je skroz al skor normalan i opušten momak. Uzgred Yugoslavija ga je videla gotovo cela, lepa prilika da se skupi koji glas više. A dobiće dosta i onako .

    Dakle glasam za Polinu, Monsa i Marijetku u finalu .

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?