[Druga proba] Australija: Ulična rasvjeta za Guya – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

[Druga proba] Australija: Ulična rasvjeta za Guya

  1 min za čitanje   5 komentara

Guy Sebastian – Tonight Again

Redni broj nastupanja: nije određen (prvi dio)
Broj ljudi na sceni: 5/6

Prije prve generalne probe za drugo polufinale svoju je probu odradio Australac Guy Sebastian, za čiji će nastup pozornica izgledat kao ulica. Vokalno je ovo bila ok proba, no nastup mi je bio pomalo ispod očekivanja što nikako ne opravdava onu visoku ocjenu koju sam mu dodijelila u Razmišljamo naglas.

Video: eurosong.hr

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava5

  1. Nikolajev — 20. svibnja 2015. u 22:54

    Big 5 ne treba da postoji , mogu se sramati ……….sami sebi naude zato što su big 5 , uglavnom. Evropa to izignoriše u većini slučajeva.
    To je potpuno isto kao kad se njih 40 trka i treba da bude sve fer plej u sportu. A ne..onda kaže pravilo ovih 5 će krenuti 100 m ispred vas ostalih. Zašto ? Pa zato što su ovih pet dali nešto više love da bi se svi zajedno sada trkali …
    vidi pameti ..
    Pa da je to normalno postojalo bi još bilo gde, primenilo bi se u nekim drugom stvarima.NE.To postoji samo na escu, ha haaaaaaaaaaaaa….a da se Evropa pobunila, da vidiš kako bi se povukli ili bi se esc ukinuo. A koga briga? Pa valjda treaba svi da imaju istu stratnu poziciju i jednake uslove. A postoje drugi modaliteti koš ta treba da plati , ako želi da učestvuje..

  2. Nikolajev — 20. svibnja 2015. u 22:48

    Prosek svih proseka, u svakom smislu …Neka ih u top 10, o njihovoj pobedi , sem ako nije unapred nameštena, nema niti pomena.

  3. IvekKg — 20. svibnja 2015. u 20:14

    I meni bi svi u polufinale pa šta bude!!! A Australiju bih i dalje ostavio da samo prati i uživa u istom!!! Ovo je EUROsong!!! 😉

  4. Insomnia — 20. svibnja 2015. u 19:01

    Danny, slažem se a tobom, osim u jednoj stvari, big 5 bi u potpunosti poništio, zašto oni imaju toliku privilegiju naspram drugih, razlog znam, samo sam sebi opet ponavljam u bradu:)

  5. Danny — 20. svibnja 2015. u 17:51

    Australija, Australija, što reći o Australiji?!! Pjesma mi se sviđa, jako mi se sviđa čak bi se usudio reći da je najbolja ove godine. Bez obzira koliko mi je pjesma dobra ima nešto preko čega ne mogu priječi. Dok je cijela Europa u transu što se Australija ove godine natječe na ESC-u i svi to hvale i podržavaju, osjećam se kao crna ovca jer sam protiv. Da malo pojasnim. Nisam toliko protiv toga što je Australija dobila poziv na jubilarni ESC nego se moj najveći protiv odnosi na australijsku kartu u finale. Bez obzira što oni već 30 godina prate ESC i organiziraju vlastito glasovanje smatram da nisu trebali dobiti direktan plasman u finale. Mislim ono ima zemalja koje nastupaju na ESC-u dulje nego ga Australija prati pa nemaju kartu za finale nego se moraju navlačiti po polufinalima. Da se mene pita ne bi meni nitko direktno u finale svi bi se lijepo borili u polufinalima

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?