Video: Ovako će izgledati redoslijed nastupanja u finalu – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Video: Ovako će izgledati redoslijed nastupanja u finalu

  1 min za čitanje   4 komentara

Ako imate pjesmu i nastup koji zrače pobjedničkom atmosferom, onda je zaista od malog značaja na kojem rednom broju ćete izvesti svoju pjesmu. No, redni broj nastupanja, a posebno pjesme prije i poslije vaše, mogu donekle utjecati na ukupni dojam.

Pojedini novinari u Beču kao primjer da je bitno iza koga nastupate navode ovogodišnju mađarsku pjesmu predstavnicu. Naime, Mađarska je u prvom polufinalu nastupala poslije energične pjesme iz Srbije. Balada Wars For Nothing, u izvedbi mađarske predstavnice BOGGIE, djelovala je osvježavajuće i na kraju iznenađujuće prolazi u finale.

Stoga nas zanima tko će moći izvući maksimum od svog rednog broja nastupanja u finalu. Pogledajte kako će otprilike zvučati recap svih nastupa u subotnjoj završnici Eurosonga 2015.


Redoslijed nastupanja u finalu

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava4

  1. kifla — 22. svibnja 2015. u 19:30

    Ne znam zasto neki misle da je bolje nastupati u drugom dijelu finala ? Kazu da ce pjesma biti zaboravljena ako bude izvođena na početku. Od 2013. su ukinuli da se moze glasati odmah poslije nastupa neke pjesme, nego samo kad je recap, tako da nema nikakve veze kad tko nastupa.

  2. Insomnia — 22. svibnja 2015. u 19:29

    Moji favoriti su slovenija i Albanija , nebi bilo lose i da Španjolska pobijedi, pa Eurosong bude na plazi, zasto ne:)

  3. KličkoVitalij — 22. svibnja 2015. u 18:58

    Mađarska djeluje osvježavajuće samo i jedino ako ste upravo na smrt iskrvarili.

  4. Milord — 22. svibnja 2015. u 17:56

    Belgija je postala glavni hit među publikom u Beču na kladionicama se strelovito popela na sam vrh. Nestvarno dobar nastup uz pjesmu koja vuče na Lorde – Royals. Dobitna kombinacija. Vrlo upečatljivo.

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?