Simon Cowell : "Volio bih preuzeti izbor za Eurosong" – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Simon Cowell : “Volio bih preuzeti izbor za Eurosong”

  2 min za čitanje   1 komentar

Glazbeni i televizijski producent Simon Cowell izrazio je interes u pomaganju pronalaska budućeg predstavnika Ujedinjenog Kraljevstva na Eurosongu. Poznat po proizvodnji brojnih međunarodnih koncesija, uključujući glazbene show programe poput Idol, X Factor i Got Talent, Simon Cowell je otkrio kako bi putem natjecanja bio izabran sljedeći predstavnik Ujedinjenog Kraljevstva na Eurosongu, izrazivši oduševljenje na ideji pronalaženja “neotkrivenih” talenata. Također je otkrio kako bi sto posto volio uzeti sve u svoje ruke za Eurosong.

Ideja je da preuzme pravo izbora na godinu dana i da pokuša dobiti nekoga tko je još neafirmiran izvođač te na taj način dobije priliku nastupati na ovom natjecanju. Također je dodao kako ne misli da bi se time nešto previše izgubilo, naprotiv, bilo bi zabavno. Nadovezao se i na ovogodišnje predstavnike Ujedinjenog Kraljevstva, koje je BBC interno odabrao, rekavši da nisu bili dobri i da nisu imali nikakve šanse. Podsjetimo, Electro Velvet sakupio je svega pet bodova završivši na 24. mjestu.

Ovo također nije prvi put da Simon Cowell pokazuje interes za odabir predstavnika Ujedinjenog Kraljevstva na Eurosongu te je priznao da ako bude upitan da će ponudu vrlo rado prihvatiti. Britanska nacionalna televizija BBC je interno birala predstavnike od 2011. godine, među kojima su bila i renomirana glazbena imena poput grupe Blue, Bonnie Tyler i Engelberta Humperdnicka, ali niti to im nije donijelo željeni plasman. Posljednji put je nacionalni odabir putem natjecanja održan 2010. godine, kada je bio izabran Josh Dubovie. Posljednji veliki rezultat u zadnjih deset godina za ovu zemlju ostvarila je Jade Ewen, koja je 2009. godine s pjesmom It’s my time zauzela visoko peto mjesto.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava1

  1. Danny — 1. lipnja 2015. u 23:53

    Joj taj bi se svugdje i svagdje utrpao.

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?