Predstavljamo novi projekt: S druge strane ekrana – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Predstavljamo novi projekt: S druge strane ekrana

  2 min za čitanje   1 komentar

Lijepo je što svi skupa zajedno pratimo nacionalne izbore zemalja za Eurosong pa potom predstavljamo izvođače i analiziramo pjesme. Nekoliko mjeseci pred Eurosong su maksimalno ispunjeni raznim projektima i zaista uživamo u tome. No, onda se sve to završi i istinski ljubitelji natjecanja imaju pred sobom mjesece praznine i sušnog perioda kada su u pitanju novosti o Eurosongu. Stoga smo odlučili pokušati oživjeti našu zajednicu ljetnim projektom – jeste li za to da analiziramo sve nastupe s Eurosonga 2015. i komentiramo tko je uradio dobru stvar, a tko je pogriješio? Mi u uredništvu svakako jesmo!

Od 15.6. ćemo svaki dan analizati po nastup jedne zemlje. Pet urednika Eurosong.hr-a će pisati svoje dojmove, a vi nam se svakako možete pridružiti vašim razmišljanjima. Moći ćete i glasati u anketi, a nakon projekta ćemo objaviti rezultate koji nastupi su vam se najviše svidjeli.

Ljeto nam uskoro stiže, a s njim, nadamo se, i mnogo eurovizijskog slavlja. Pridružite nam se i zajedno još jednom obilježimo 60 godina postojanja Eurosonga – skupa analizirajmo nastupe s jubilarnog natjecanja, koje je prošlog mjeseca održano u Beču. Vaš Eurosong.hr

Sutra (15.6.) u 20.00: Estonija

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava1

  1. Hrvatski Španjolac — 14. lipnja 2015. u 21:17

    Super ideja! Iskreno vam hvala što se trudite osmisliti ovakve zanimljive i analitičke projekte da se mi iz zajednice Eurovizijskih fanova pozabavimo i dalje izražavajući mišljenje o najdražoj glazbenoj emisiji Europe! Svaka Vam čast! Da opet vidimo sve što nam je ova 2015 godina ponudila 🙂

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?