Novi vizualni identitet vaše omiljene eurovizijske destinacije – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Novi vizualni identitet vaše omiljene eurovizijske destinacije

  2 min za čitanje   19 komentara

Dugi niz godina, kad god bi netko posjetio naš portal, prva stvar koja bi bila zamijećena, bile su zastave zemalja u šarenicama oka. I mi smo ih od prvog dana voljeli jer su bile posebne i brzo su postale naš svojevrsni zaštitni znak. Koliko god ih mi voljeli, uz novi dizajn naše stranice “oči” su nam također pale malo pod zub vremena. Stoga smo odlučili umiroviti “oči” i poželjeti dobrodošlicu mjehurićima!

Hrvatska-Croatia

Već današnja izvješća o večerašnjim nacionalnim izborima (Litva i Mađarska) ukrašavat će nove lijepe zastavice u mjehurićima, za čiji je dizajn zadužen jedan od članova naše Zajednice Filip Vale. Do njega smo došli sasvim slučajno – preko Facebooka, gdje ima stranicu za svoje natjecanje nalik Eurosongu i gdje objavljuje svoje dizajne i ideje za Eurosong. Igrom slučaja, shvatili smo da je on posjetitelj naše stranice i posao je bio brzo dogovoren. Nakon tri dana zastavice su bile gotove, a mi smo ih spremni koristiti! 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=wV98CJyRlqo

Opraštamo se od naših “očiju” i u narednom razdoblju uživajte u mjehurićima! 🙂

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava19

  1. kiwi — 31. siječnja 2016. u 22:17

    Jako jako mi se sviđa…:) svaka čast

  2. Kosmopolj — 31. siječnja 2016. u 16:00

    Neka plaćaju server i sve što treba , oni za to tj vlasnik koji ima sajt dobija i pare… mnogi su registrovali svoje sajtove o raznim stvarima i to im se plaća (koliko tačno ne znam) … detalje ne znam, ali lično sam sa tim upoznat baš od jedne osobe iz Hrvatske , koja ima sajt o paranormalnim fenomenima i sličnim događajima …za to dobija keš.
    Što se tiče redakacje ona je volonterska i njih niko nije naterao na to .Oni ljudi to rade svojom slobodnom voljom i svka im čast za sve, mi s ove strane ekrana ih možemno pohvaliti. A da li će njih svega nekoliko Horvat u znak zahvalnosti jednom godišnje da okupi i da ih počasti večerom i pićem , e to je njegova i njihova privatna stvar. Ja verujem da se to sigurno dešava.
    Drugo oni treba tek da povrate svoj bivši ugled, jer se ovde nekad na svaku temu pisalo po 30 do 50 postova u proseku . A u špici sezone na neke teme je bivalo i preko 200 postova. Sada sve to nije slučaj. Prema tome ako pričaju o Zajednici , nek zajednici ponude nešto opipljivije, a ovo što je predlažem je jedna banalnost.
    Naravno da nećemo ići sa ovog foruma , pogotovo nekima iz INATA.
    i pogotovo ne JA , jer je meni ove godine mali jubilej 5 aprila je tačno 10 godina kako sam na ovom forumu . Očekujem virtualnu tortu od ove iste vredakcije i 10 svećica.. molim lepo …..!!!

  3. KličkoVitalij — 31. siječnja 2016. u 15:48

    Pa kad budete vi plaćali domenu i server, onda će vas se nešto i pitati. Sve do tad ovo je domen isključivo uredničke odluke na čiju neovisnost osnivači i urednici ove stranice imaju apsolutno pravo. Kome smeta – ha, Bože moj – ima more drugih stranica, pa neka bira gdje mu je bolje.

    Čuj – da se raspiše "konkurs". Pa šta je vama ljudi.. Nije ovo mjesto u državnoj službi…

  4. Kosmopolj — 31. siječnja 2016. u 15:15

    pardon ..decembar ili ti prosinac 🙂

    Samo za Blinkija
    došao neki Srbin u Dalmaciju i otišao u neku kafanu (konobu)
    i kaže konobaru : ja bi pivo
    a ovaj mu odgovora: pa pivaj , ko ti brani 🙂

  5. Kosmopolj — 31. siječnja 2016. u 15:11

    @lahor

    Drago mi je.. 🙂
    Daće dragi Bog da bude tako !

    samo Filip mora da svoju biografiju ( životopis ) , može da se prijavi još neki autor , zašto ne… Redakcija raspiše javni konkurs u decembru (siječnju) za novi logo ovog sajta i novu 2D a može i 3 D vizuelizaciju identiteta … tako se to radi !

  6. Lahor — 31. siječnja 2016. u 15:03

    @kosmopolj sviđa mi se ideja da mi možemo glasati za izbor. to bi definitivno bila pozitivna stvar za sve (i za urednike koji bi dobili vjernije posjetitelje) i za nas jer se pitamo za nešto 😛
    eto ja prvi predlažem da dogodine dobijemo novo grafičko rješenje: prikazan Aco Kostadinov kako puše, a iz ruku mu izlazi zastavica (kao na esc 2004. pred svaki nastup) :))

  7. Kosmopolj — 31. siječnja 2016. u 14:48

    Pa sssaaaaaddd.. nisam nezadovoljan. Ali ni ideja nije originalna , jel tako? već smo to viđali , pa nisu morali baš mehurići. Pomalo deluje i kičasto 🙂
    Veći efekat bi bio da si samu zastavu u velikom mehuru malo umanjio , da ne zaprema ceo volumen tog mehura. Takođe još jedan mali mehurić mogao je da bude stilizovan u vidu zastavice.. Sve u svemu , oči su bile bolje i originalnije.
    A ti lepo spremi za sledeću sezonu 2017 godine dva do tri nova rešenja (originalna) , da ih Luna nakači ovde , i da se mesec dana npr sledećeg janura mi ovde SVI ZAJEDNO IZJASNIMO , JAVNO ( ne preko ankete) U ŠTA HOĆEMO DA GLEDAMO . Ako promovišete ovde neku zajednicu , onda ispoštujte tu ZAJEDNICU.

    U svakom slučaju valja blagosiljati nove mehuriće i njihovog tvorca – nek si lepo zamisli da je on ovaj poslednji u nizu 🙂

    https://www.youtube.com/watch?v=9Fsv6B0l7tM

  8. Etymon — 31. siječnja 2016. u 11:35

    ja ne bi mjehuriće, ja bi maslačakk
    mjehurići me napuhavajuuu xd

  9. DamonSalvatore — 31. siječnja 2016. u 11:31

    Svaka čast za ovu promenu! Oči su bile sjajne i bili su deo vas, čini mi se da ću isto moći reći i za mehuriće! Nadam se da će vam potrajati barem upola, ako ne i ceo "radni vek", koliko su vam oči služile. 🙂

  10. Lola — 31. siječnja 2016. u 02:41

    Bas lijepo! Iskrene cestitke!

  11. KličkoVitalij — 30. siječnja 2016. u 23:57

    Predivno. Sve čestitke idejnom tvorcu, a i vama na stalnom i predanom radu kako bi ova stranica išla naprijed i postajala bolja u svakom smislu. Nadam se samo da će i neki korisnici ove sjajne stranice shvatiti da je ovo prevashodno eurovizijska stranica, a ne grupna terapija na kojoj se smije trkeljati šta je kome na pameti.

    Još jedanput – čestitke. Bravo !

  12. Dante — 30. siječnja 2016. u 22:20

    Preferiram oci, najvise iz razloga jer je bas bio trademark, i ovaj mi je nekako ''pre 2016.''

  13. Filip — 30. siječnja 2016. u 21:48

    Hvala redakciji na prihvaćanju dizajna i hvala što ste me uopće pozvali da ovo napravim 🙂
    Nadam se da ćete se svi priviknuti i da će vam 'mjehurići' postati dragi kao što su do sada bile 'oči' 🙂

  14. SwedenEurovisionFan — 30. siječnja 2016. u 21:38

    Filip i ja smo dobri prijatelji, a i sudjelujem na njegovom odličnom natjecanju i mogu reći da je odličan dizajner i da stvarno zna raditi odlične logotipe, zastavice, youtube videa i mnogo, mnogo drugih stvari … I sve su mu genijalne 🙂
    Ove zastavice u mjehurićima su stvarno odlične i baš mi se sviđaju, iako moram biti iskren i priznati da su mi oči bolje. No, vjerujem da će mi s vremenom ovi mjehurići postati bolji 😉
    Čestitam Filipe 😀

  15. Lahor — 30. siječnja 2016. u 21:30

    pohvale za nove zastavice, izgleda jako lijepo 🙂 i čini mi se da je ovo jedini eurovizijski sajt na kome mi korisnici možemo napraviti svoje profile i uređivati ih ovako opširno, dobivati notifikacije i slati poruke drugim korisnicima. zaista VELIKE pohvale za to! no, s druge strane, zaista je šteta što naslovna stranica nije preglednija. jasno mi je da je cilj bio predstaviti je kao neki Timeline, ali često se gubim među svim tim vijestima i teže je pronaći ono što me zanima. nadam se da ćete ovo popraviti, a za ostatak sadržaja nemam zamjerke. nastavite tako! :))

  16. Andrea — 30. siječnja 2016. u 21:28

    Jako lijepo

  17. Marks — 30. siječnja 2016. u 18:13

    Lijepo izgleda, ali "oči" su mi draže. Trebaće vremena da se naviknem. Čestitke Filipu! ☺

  18. lac_maj — 30. siječnja 2016. u 17:31

    super je 🙂

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?