Amir Haddad francuski predstavnik u Stockholmu – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Amir Haddad francuski predstavnik u Stockholmu

  2 min za čitanje   42 komentara

Francuske planove za Eurosong, tj. podizanje atmosfere prije službene objave, poremetila je emisija Touche pas à mon poste, čiji je voditelj Cyril Hanouna objavio da je francuski predstavnik na Eurosongu 31-godišnji Amir Haddad, koji je prije nešto više od mjesec dana objavio svoj prvi singl J’ai cherché! Retweetom na Twitteru ovu je vijest potvrdio i francuski šef delegacije Edoardo Grassi, kojem se vjerojatno nije svidjelo što je ime objavljeno ranije.

Amir je rođen 1984. godine u Parizu u obitelji židovskog porijekla (jedan od roditelja je iz obitelji tuniskih Židova, a drugi iz obitelji marokansko-španjolskih ), no kad je imao osam godina, sele se u Tel Aviv. Godine 2006. prijavljuje se za treću sezonu Kokhav Nolad (izraelska verzija Idola), gdje je postao poznat po izvođenju pjesama na francuskom jeziku. Nakon natjecanja, potpisao je za jednu francusku diskografsku kuću, za koju je izdao nekoliko singlova i jedan album. Ipak, 2014. prijavljuje se za treću sezonu francuskog The Voicea, gdje pod mentorstvom Jenifer dolazi do trećeg mjesta (prvo mjesto pripalo je Kendjiju Giracu).

Francuska televizija France 2 je preko svog profila na Twitteru zadnjih nekoliko dana davala hintove o svom predstavniku, a službeno predstavljanje pjesme trebalo je biti 12. ožujka u unaprijed snimljenoj emisiji The DiCaire Show, kojeg vodi Kanađanka Véronic DiCaire, s time da se emisija trebala snimiti 7. ožujka.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava42

  1. Den Vilda — 2. ožujka 2016. u 00:20

    Evo upravo poslušah u miru francusku pjesmu. Što reći za Francusku? Ni u kom segmentu ne mogu reći da je ovo loša pjesma, ne mogu joj naći zamjerku, refren na engleskom čak zvuči simpatično. Početak pjesme kao da obećava nešto spektakularno, cijelo vrijeme trajanja iščekujem da će se to dogoditi i na kraju to uopće ne doživim. U ovoj pjesmi se stalno ponavljaju 2-3 dionice ko po nekoj matematičkoj formuli, jednoliko pravocrtno bez skretanja, bez vrhunca…i eto opet problema za Francusku. Opet rade istu pogrešku, šalju dobru pjesmu koja se neće istaknuti, koja će se onako utopiti u sivilu ovogodišnjeg eurosonga. A pošto je riječ o Francuskoj, to će je koštati puno skuplje. Ovo je za mene osobno jedna OK pjesma, koja na eurosongu neće ostvariti neki zapažen rezultat. Dobro, neće to biti niti katastrofa za Francusku kao prošle dvije godine, ali će definitivno biti izvan TOP10, a da će biti favorit za pobjedu-to nema šanse. Nisu još svi odabrali, ali moja prognoza je da će se Francuska smjestiti negdje između 16. i 20. mjesta. Volio bih da sam u krivu.

  2. Kosmopolj — 1. ožujka 2016. u 17:14

    @dino-ba Edo

    tako je brate , pesma kao pesma sasvim OK..ali su napravuili strašan skandal , pa je sve svedeno na jeftine političke pamflete..

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?