Highway predstavio "The Real Thing" – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Highway predstavio “The Real Thing”

  1 min za čitanje   67 komentara

Interno odabrani predstavnici Crne Gore večeras su u hotelu “Splendid” u Bečićima predstavili pjesmu The Real Thing kojom će se ova zemlja predstaviti na nadolazećem Eurosongu u Stockholmu.

U specijalnoj emisiji koju je priredila Radio-televizija Crne Gore imali smo priliku podsjetiti se nekih crnogorskih predstavnika iz davne, i ne tako davne povijesti, ali i čuti ovogodišnje predstavnike Bosne i Hercegovine kojima je Crna Gora još jedna stanica u promotivnoj turneji po Europi.

Večeras je također premijerno prikazan i spot za ovu pjesmu , a koji je prethodnih tjedana sniman u Beogradu pod redateljskom palicom Juliana Moorea. 

Pjesmu je napisao Srđan Sekulović, a pjesma je najvećim dijelom producirana u Zagrebu.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava67

  1. Dino — 9. ožujka 2016. u 19:26

    Ovo je ispod svakog komentara! FUJ

  2. Agent — 7. ožujka 2016. u 18:50

    Lisa Stansfield – The Real Thing

    https://www.youtube.com/watch?v=025jjzz5tMk

  3. BenjaminHasanic — 5. ožujka 2016. u 14:22

    Na prvu mi zvuči loše, a Boga mi i na drugu. Nerazgovijetno, muzika sama po sebi loša, sad zavisi od nastupa kakav će biti, a vjerujem da neće puno uticati na konačni ishod. Bez dobre muzike rijetko šta da se može učiniti. Nakon Sergeja i ostalih dobrih predstavnika, pa čak i Andree Demirović sa pjesmom na engleskom ovo je dosta lošije, čak ni 0, nego -12 poena za CG. Šteta, a iskreno i nisam od njih nešto očekivao, da je bar na crnogorskom moglo bi se progledati kroz prste, ovako fakat ništa. Ma ni da me takne.

  4. ⚡Flash⚡ — 5. ožujka 2016. u 10:44

    Ma ovo je neka fora sada ce oni izbaciti neku normalnu pjesmu, ovo su samo gažu u podrumi imali da isprobaju malo engleski i sound set. Trebali su pjevati na svome jeziku opće je poznato da mi Balkanci ne baratamo dobro pjesnickim engleskim i sve na kraju zvuci cudno, ovo ce ici na remix uz malo srece i bit ce nesto od toga.
    Wrong thing. Steta nakon stvarno predivne pjesme prosle godine.

  5. ❤Jacob❤ — 5. ožujka 2016. u 01:19

    preloššee, tko je normalan dozvolio ovo da ide?

  6. Kosmopolj — 5. ožujka 2016. u 00:48

    Ja mislim da će oni videti silne negativne komentare…. i da će nešto promeniti u pesmi , do termina dokle se stvari mogu menjati . Nemaju kapacitet za ovu pesmu a plus svega toga pesma ladno ostaje nezapažena , ništa tu nema izraženo …nit ritma , nit melodije, nit vokala ..
    Naravno da su bolji od Gruzijaca !

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?