Večeras prezentacija makedonske eurovizijske pjesme – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Večeras prezentacija makedonske eurovizijske pjesme

  2 min za čitanje   41 komentar

Večeras ćemo napokon čuti pjesmu Dona s kojom će Kaliopi pokušati osvojiti srca Europljana na Eurosongu 2016. Kaliopi za svoju zemlju ove godine nastupa po drugi put, a eurovizijski fanovi je se sjećaju iz 2012. godine, kada je po prvi put stala na eurovizijsku pozornicu te s pjesmom Crno i belo osvojila 13. mjesto u finalu. Svojim nastupom oduševila je brojne fanove, a osigurala je i nove diljem Europe koji s nestrpljenjem očekuju čuti njenu novu eurovizijsku uzdanicu.

Makedonska eurovizijska pjesma će biti premijerno izvedena na večerašnjem šou, koji će početi u 20.15. Uživo ćete ga moći pratiti ovdje.

Kaliopi je u intervjuu za Eurosong.hr otkrila kako je iznimno zadovoljna pjesmom kojom će braniti boje Makedonije, ali detalje o istoj nije otkrila. Zasigurno je riječ o pjesmi koja će u prvi plan staviti vokalne sposobnosti ove pjevačice te će kroz emocionalni tekst s prizvukom žestokog ritma dotaknuti gledatelje. Baš takvu pjesmu Kaliopi je predstavila u lipnju prošle godine. Riječ je o pjesmi Poželi autora Romeo Grilla.

Romeo Grill autor je i njenog posljednjeg singla Jutro koji osvaja svojim laganim ritmom i prekrasnim emocionalnim tekstom.

Za mene je najveća pobjeda osvajati pjesmom! – izjavila je Kaliopi i time je naglasila kako plasman za nju ne predstavlja veliku brigu već joj je najbitnije da svojom pjesmom uspije očarati eurovizijsku publiku.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava41

  1. Dino — 7. ožujka 2016. u 22:15

    Kosmopolj molim te da malo pazljivije citas komentare!

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?