Azerbajdžan: Samra predstavila "Miracle" – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Azerbajdžan: Samra predstavila “Miracle”

  1 min za čitanje   34 komentara

Prije tri dana televizija Ictimai TV morala je potvrditi izjavu fanova da će pjesma Miracle predstavljati Azerbajdžan, a sada je i predstavljena još jedna u nizu power balada ove godine. Zemlju koja je pobijedila na Eurosongu prije 5 godina, a koja je u protekle dvije godine zaredala loše rezultate, u Stockholmu će predstavljati 21-godišnja Samra Rahimli, finalistica Səs Azərbaycan (azerbajdžanske inačice The Voicea). U prvom polufinalu Eurosonga, koje je na rasporedu 10. svibnja, nastupat će s ovom pjesmom:

Miracle je odabran između 400 drugih pjesama koje su pristigle na natječaj azerbajdžanskog Ictimai TV-a. Tim iza ove pjesme sastoji se od Amira Alyja, Jakkea “T.I Jakke” Erixsona i Henrika Wikströma.

– Iako je ova pjesma pričao bolnom raskidu, nije balada na prvi pogled. Za mene je to himna snažne i hrabre djevojke. Nadam se da može nadahnuti one koji su izgubili svoju ljubav da naprave pravu odluku i nastave dalje – rekla je Samra.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava34

  1. Matt — 14. ožujka 2016. u 01:32

    Uvijek procitam Sarma

  2. Ivano — 13. ožujka 2016. u 19:39

    Zašto ovo ne bi ostalo u polufinalu? Nekako mi je mlako, nedovoljno uvjerljivo, preobično… Možda i najslabiji predstavnik Azerbajdžana ikad, po meni… #treba_to_kazniti

  3. from_Russia_with_Love — 13. ožujka 2016. u 19:14

    ma pesma je jdnostavno prejeftina… deluje šund, trešeraj žešći …
    najneprijatnije iznenađenje, s obzirom da su uvek imali ili odličlne ili dobre pesme.

  4. Etymon — 13. ožujka 2016. u 19:14

    azerska sia, nije loša
    amerikanizirano do daske ..
    fini šminkerski pop, polakiran do blještećeg sjaja
    lajkam i inače takvu mjuzu : )

  5. Diavolo — 13. ožujka 2016. u 19:11

    pjesma me nije nešto posebno oduševila, rekao bi čisti prosjek….prošle godine su imali Masterpiece pjesmu za razliku od ove, a znamo kako je ona dosta loše bila plasirana u finalu….tako da bih volio da ispadnu Azeri u polufinalu a da prođe recimo Češka/Austrija/Grčka

  6. Edo — 13. ožujka 2016. u 18:40

    Ova Samra je bas posebna, plijeni… ali pjesma je osrednja. Ma dosta vise i ovog Azerbejdzana, dobili su tu pobjedu 2011 i neka malo ohlade 🙂

  7. endlessly — 13. ožujka 2016. u 18:30

    @ajan ako nadjes slike salji
    nadam se da ce Azeri novac ustjedjen na spotu iskoristiti u Globen areni.

  8. seytan — 13. ožujka 2016. u 18:09

    Uglavnom,troclana ekipa snima.mladji momci. Super im je oprema. Ali ovaj sto organizuje je presladak. Uglavnom, smijase se kao budale. Iritantni bas i pokimo se i odemo

  9. seytan — 13. ožujka 2016. u 18:02

    Nisam ih uspio slikati. Da se ne umisle da su zvijezde hahah. Ali Dalal voda njega,a Jala Anu

  10. from_Russia_with_Love — 13. ožujka 2016. u 17:54

    @ajan

    hoće li biti kakvih slika ?

  11. from_Russia_with_Love — 13. ožujka 2016. u 17:53

    Tri puta sam je čuo, analizirao … nekako mi je bledo , ovaj refren para uši …. sa ovom pesmom su najviše podbacili do sada. Ona baš mora porditi debelo u nastupu ako misle u prvom pf ući u finale..

  12. seytan — 13. ožujka 2016. u 17:10

    Evo malo ekskluzive. Svedjani su danas snimali sa bh ekipom na obroncima Sarajeva. Steta sto je kisa pokvarila. Fantastican pogled na Sarajevo sa tog dijela. Ali sto je sladak svedjanin iz snimateljske ekipice. Eto ocekujte sada snimanje u BG-u ili Podgorici

  13. Den Vilda — 13. ožujka 2016. u 16:20

    Izgleda da su se Azeri pretplatili da im Švedi skladaju pjesme do 2999. godine, jer vidim da nisu ništa naučili u zadnje 2 godine…No dobro, da sad pređem na stvar. Kad sam vidio prvi put Samru na slici, odmah sam bio skeptik, jer nešto mi ne štima u njenom izgledu, a posebno kad sam čuo njenu interpretaciju Adele ili koga već, tu se pokazalo da je riječ o lošoj pjevačici. Njezin glas bi bio primjereniji pratećem vokalu, ali nisam ni to siguran. U usporedbi sa nedavno odabranom Sanjom (Srbija) ili Gabrielom (Češka), riječ je o neusporedivo lošijoj pjevačici. Pjesma loša, blijeda, preprosječna i apsolutno me ništa ne tjera da je opet poslušam. I mislim da je došlo vrijeme da Azeri konačno ispadnu u polufinalu, vrlo je izgledno jer će sigurno otpasti S. Marino, Moldova, C. Gora, Grčka, a od preostalih dvije tu bih svrstao Austriju i Azerbajdžan. Ako se kojim slučajem provuče kroz iglene uši u finale (to nikako ne zaslužuje!), bit će na samom začelju sasvim izvjesno. Samo da se ne dogodi da Češka ne prođe, a Azeri prođu!

  14. endlessly — 13. ožujka 2016. u 16:09

    Nije loše, ali da se ne lažemo, očekivao sam pjesmu za siguran plasman u top 5. Nismo je dobili. Trebalo bi u finale, a onda moguce je da ce biti i od 5. do 10. mjesta, ali moze i niže, zavisit će od nastupa.
    *Možda sam prvo trebao poslušati pjesmu, pa onda čitati vaše komentare. Ja sam prvo pročitao vaše komentare koji kod nekih i nisu optimistični tako da sam automatski pjesmi pristupio kao razočaran. Uglavnom napisat cu i drugi komentar nakon ponovnog slusanja.

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?