Zoë objavila spot za "Loin d'ici" – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Zoë objavila spot za “Loin d’ici”

  1 min za čitanje   31 komentar

Netom prije svog putovanja u daleki Tajland, austrijska predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu Zoë snimila je spot za svoju pjesmu Loin d’ici, koji je danas objavljen na službenom eurovizijskom YoutTube kanalu. Kao i pozadina tijekom njezinog nastupa na Wer singt für Österreich, u spotu je prikazan jedan bajkoviti svijet, kroz koji Zöe hoda.

Podsjetimo, Austrija nastupa u drugom dijelu prvog polufinala.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava31

  1. Etymon — 16. ožujka 2016. u 18:29

    i bolje, nagrade će ionako dobiti naknadno
    nek pije čaj i ozdravi brzo
    i nek snimi neki preview do 21.3.
    predlažem crtić neki, ko margaret
    nina i svjetionik, bilo bi cool
    drž se nina uz tebe smo i volimo te
    <3

  2. ❤Jacob❤ — 16. ožujka 2016. u 18:27

    Nina na FB-u:
    ''Iznimno mi je žao, ali neću moći prisustvovati svečanoj ceremoniji dodjele nagrade Porin. Još jednom bih napomenula koliko sam počašćena nominacijama, za mene je to veliki uspjeh i priznanje, hvala vam. (Razlog nedolaska je isključivo zdravstvene prirode.) Sretno svim nominiranima i pozdrav divnom Splitu!''

  3. botox — 16. ožujka 2016. u 17:35

    dosadna ko zoa

  4. Mario — 16. ožujka 2016. u 16:42

    Ma zbog čega raspravljate o HDRu… Osto sranje kao i GEMA u njemačkoj pa skoro svaku drugu pjesmu u Njemačkoj na YouTube nemožeš gledati… sve je to zbog novca… Da se upleću je njihov posao… Po principu… Trla baba dlan da joj prođe dan

  5. from_Russia_with_Love — 16. ožujka 2016. u 14:55

    " Dodao je da vjeruje da će novo programsko vodstvo HRT-a u budućnosti drukčije ustrojiti način odabira pjesme za Eurosong."

    O da…budite sigurni da hoće. Ova godina , mislim na način izbora više nam šansi da se ponovi u HRT. Ovo nije prolzna ljutnja, bes i gnev… i statut će sad menjati … ići će oni do kraja .Suviše su važne face upletane u to , čvrsto spregnute sa poltikom , dakako .
    Sva sreća Nina je bar tu ove godine , pa je finale i lep plasman izvestan. I nada se da je neće više ometati do maja, da devojka smirom može da spremi nastup , a da se pri tome ne stresa.

  6. from_Russia_with_Love — 16. ožujka 2016. u 14:51

    @benjaminhasanic
    pa dakle jedno veliko ništa , ha haaaaaaaa
    svi čekali nešto možda realnije , konkretnije … a ovo nije ni za komentarisanje..

  7. Lahor — 16. ožujka 2016. u 14:41

    to Hrvatsko društvo skladatelja je samo sebi kontradiktorno i neke njihove izjave nemaju smisla i ne razumije se koju poruku žele uopće poslati. nebitni su. eto, malo su se uzdigli, rekli svoje, izašli na medijski prostor s time, i sada nazad u rupu odakle su došli. pa pa. imat će mahanje od Nine kad prođe u finale Eurosonga 🙂

  8. from_Russia_with_Love — 16. ožujka 2016. u 14:40

    @atase
    e sad još samo da ti potpuno shvatiš šta tu piše , nedvosmisleno.
    Ništa sporno. Dakle Yugoslavija pobedila 1989 , sa grupom koja je iz tadašnje federalne jedinice SR. Hrvatske koja je jedan od konstitutivnih delova države SFR. Jugoslavije .

  9. Lahor — 16. ožujka 2016. u 14:38

    "There will be a chance for fans attending the exhibition to sing their favourite songs on the Eurovision stage itself as well as see original costumes from selected artists who have taken part in Europe’s favourite TV show over the past six decades."

    znači li to da će rekonstruirat neke eurovizijske pozornice (u mnogo manjim dimenzijama naravno) i da će fanovi moći pjevati na njima? hahaha ako će tako biti, onda mogu samo zamisliti koje kolektivno svršavanje će se događati u tom muzeju kad se fanovi popnu na npr. pozornicu iz 2012.godine i pođu imitirati Loreen.

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?