Predstavljen promotivni video za "Lighthouse" – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Predstavljen promotivni video za “Lighthouse”

  1 min za čitanje   46 komentara

Točno u 14:00 sati na službenom kanalu eurovision.tv-a objavljen je promotivni video ovogodišnje hrvatske eurovizijske pjesme Lighthouse. Za potrebe ovog videa korišteni su dijelovi filma Hvar – into the storm, čiji su autori Mario Romulić i Dražen Stojčić iz osječkog Romulić & Stojčić multimedia studio. 

– Pod pjesmu Lighthouse i Ninin impresivni vokal podvukli smo zaista senzacionalno remek-djelo produkcije Romulić & Stojčić na prijedlog montažera HTV-a Hrvoja Mršića koji je, uz budno oko redatelja Tihomira Žarna, učinio nekoliko ritmičkih zahvata na snimci. Odabrane su snimke Hvara jer je on zaista jedan od najljepših hrvatskih otoka – izjavio je za HRT šef hrvatske delegacije Željko Mesar.

Nadodajmo kako je Nina Kraljić s pjesmom Lighthouse ušla i na glazbenu ljestvicu HRtop40 i to na 18. mjestu, a audio-verzija je od 9. ožujka pregledana više od 1,5 milijuna puta. Službeni videospot za pjesmu bit će objavljen najkasnije početkom travnja.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava46

  1. from_Russia_with_Love — 21. ožujka 2016. u 22:14

    @deadpool

    uvek ću tu biti iza tebe da te podržim 🙂

  2. magix — 21. ožujka 2016. u 21:19

    @fromrussiawithlove kako se ti brines za moje zdravlje 😀 😀 😀 😀

  3. magix — 21. ožujka 2016. u 21:17

    @marelko to je istina, kad ona nastupi live sa svim tim efektima (molim se da ne pogriješe oko toga) i ljudi se zapanje kako dobro pjeva uživo će sjest na telefon

  4. Agent — 21. ožujka 2016. u 21:15

    Pod pjesmu 'Lighthouse' i Ninin impresivni vokal podvukli smo zaista senzacionalno remek-djelo produkcije Romulić & Stojčić na prijedlog montažera HTV-a Hrvoja Mršića koji je, uz budno oko redatelja Tihomira Žarna, učinio nekoliko ritmičkih zahvata na snimci. Odabrane su snimke Hvara jer je on zaista jedan od najljepših hrvatskih otoka, izjavio je šef hrvatske delegacije Željko Mesar i dodao kako je uvjeren da će video izazvati veliko zanimanje.

  5. magix — 21. ožujka 2016. u 21:15

    @escivano dobra ti je ta taktika 😀 ja dosad riješio bodove iz 4-5 zemalja

  6. Lahor — 21. ožujka 2016. u 21:12

    Nina kao Sia, nigdje se na eurovizijskoj sceni ne pojavljuje svojim likom. doduše, imala je onu sličicu lica na audio/videu pjesme.
    jedva čekam pravi spot i baš je pametno što su ovako rasporedili sve novosti oko hrvatske eurovizijske pjesme.

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?