Kaliopi započela s promotivnom turnejom svoje pjesme – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Kaliopi započela s promotivnom turnejom svoje pjesme

  2 min za čitanje   5 komentara

Samo je pet tjedana ostalo do početka prvih proba u Globe Areni u Stockholmu, a ovogodišnja makedonska predstavnica provodi svoje vrijeme putujući diljem Europe i promovirajući svoju baladu Dona.

Njezina je promotivna turneja započela u Beogradu 23. ožujka, a nastavila se posjetom Sarajeva. Gostovala je na RTS-ovom radiju, bila je dijelom brojnih regionalnih televizijskih emisija i dala mnoštvo intervjua. Smatra da je promotivna turneja savršena prilika za nju kao izvođača da se upozna sa brojnim glazbenim novinarima diljem Europe i publici predstavi sebe i svoju pjesmu u najboljem izdanju.

Kaliopi- twitter

Kaliopi će također nastupiti i na brojnim eurovizijskim koncertima koji će se održati početkom sljedećeg mjeseca u europskim gradovima. Posebno ju veseli ponovni dolazak u Moskvu nakon dugog niza godina.

– Ovog ću puta Moskvu zateći u drugačijem izdanju nego prije nekoliko godina. Radujem se ponovnom dolasku jer posjetiti rusku metropolu je uvijek velika čast i privilegija – izjavila je Kaliopi.

Osim Moskve nastupat će i na osmom izdanju eurovizijskog koncerta u Amsterdamu, a nekoliko dana kasnije posjetit će i London.

U nastavku donosimo kratki pregled svih Kaliopinih posjeta u nadolazećem mjesecu.

Grad Datum
Beograd 21. – 23. ožujka
Sarajevo 24. – 27. ožujka
Ljubljana 27. ožujka
Zagreb 29. – 30. ožujka
Moskva 1.– 3. travnja
Amsterdam 8. – 9. travnja
London 15. -17. travnja
Sofija( Bugarska) i Albanija druga polovica travnja (datumi još nepoznati)

U međuvremenu, jedna od najvećih makedonskih zvijezda užurbano radi na brojnim detaljima u vezi njezinog nastupa. Zajedno sa svojim timom trenutno radi na scenskoj izvedbi, pripremi promotivnih materijala i cjelokupnog plana za nadolazeće tjedne u Švedskoj.

Kaliopi - twitter 2

Mislite li da će se Kaliopina promotivna turneja isplatiti i uroditi plodom?

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava5

  1. Astana — 30. ožujka 2016. u 13:26

    Vidjela sam ju jučer kod Barbare Kolar.Meni ona nema lijepu pjesmu,meni je to loša pjesma.Naša pjesma je meni bolja od makedonijske pjesme.

  2. Zephyr — 30. ožujka 2016. u 11:22

    Bila je jucer popodne u "Zivot je lijep" na HRT1

  3. Lahor — 29. ožujka 2016. u 23:54

    Kaliopi danas boravila u Zagrebu? ima li kakvih novosti, videa…?

  4. EuroKid — 29. ožujka 2016. u 19:35

    Ajmo diva , donesi nam nesto jace od 13tog mesta , neki TOP10 po prvi put za Makedoniju ! 😀

  5. from_Russia_with_Love — 28. ožujka 2016. u 16:06

    Vrlo pametna i ciljna promocija … prvo region , plus glavni centar istoka i ruskog govrnog područja , dakle Moskva i dva tradicinalna esc koncerta na zapadu .
    Srećno za Kaliopi . Ne sumnjam da će proći u finale i imati plasman negde oko sredine, malo gore , dole … nije ni bitno.

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?