Bh. predstavnici snimaju spot za "Ljubav je" – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Bh. predstavnici snimaju spot za “Ljubav je”

  2 min za čitanje   61 komentar

Četvorka koja će u Stockholmu braniti boje BiH vrijedno radi na promoviranju svoje pjesme, a nakon snimanja eurovizijske razglednice, došlo je vrijeme i za spot za pjesmu Ljubav je. Naime, promotivni spot se već uveliko snima, a kao što je i najavljeno,imat će za cilj pokazivanje prirodnih i kulturnih znamenitosti Bosne i Hercegovine. Kako smo uspjeli doznati, jedna od nekoliko lokacija na kojima će spot biti sniman već u ponedjeljak i utorak je bajkoviti srednjovjekovni dvorac Ostrožac kod Cazina, na sjeverozapadu zemlje, a koji je ujedno i nacionalni spomenik. Podsjetimo, ranije je objavljeno kako će redatelji spota biti Arnej Misrlić i Haris Dubica, poznati po suradnji sa velikim brojem regionalnih izvođača, poput Dine Merlina, Marije Šerifović, Jelene Tomašević i drugih. Prema najavama, spot bi trebao biti snimljen i za englesku, ali i za bh. verziju pjesme.

Darko Antolković/darkoantolkovic.wordpress.com

Tom Rebl i Juraj Zigman zaduženi za odjeću na sceni

U Sarajevo je danas doputovao Tom Rebl, poznati dizajner i modni kritičar, koji će muškom dijelu ove četvorke dizajnirati odjeću u kojoj će se pojaviti na sceni Globena, 10., a možda i 14. svibnja. Istovremeno, za stajling Ane Rucner i Dalal pobrinut će se riječki dizajner Juraj Zigman.

Davorin Sekulić/klix.ba

“Nastup poput kazališne predstave”

Redatelj nastupa predstavnika BiH bit će jedan od najpoznatijih kazališnih redatelja u toj zemlji, Haris Pašović, pa nije čudno što Deen najavljuje kako će nastup imati priču, poput kazališne predstave.

-Shodno tome, bit će izabran i styling, a moram da kažem da nećemo biti uniformisani, niti ćemo svi izgledati isto, nego su nam svima dodijeljene uloge, tako da ćemo tokom te tri minute imati malu kazališnu predstavu i odjenut ćemo se sukladno ulogama koje su nam date – ispričao je Deen za Klix.ba.

Također, Deen je dodao kako će gledatelji biti iznenađeni, pa možda čak i šokirani njihovim nastupom, koji će za njega biti neobično i dosad neviđeno iskustvo.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava61

  1. seytan — 2. travnja 2016. u 00:56

    https://www.youtube.com/watch?v=UMmmGJAHFrc mala poboljsanja. koliko sam poslusao, produzili bubnjeve i pojacali bek vokalima-

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?