Premijerno predstavljen spot za "Ljubav je" – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Premijerno predstavljen spot za “Ljubav je”

  2 min za čitanje   23 komentara

Nakon dva vrlo turbulentna dana u životima ovogodišnjih predstavnika Bosne i Hercegovine na Eurosongu, danas je u programu BHT1 premijerno prikazan dugoočekivani spot za pjesmu Ljubav je kojom će Dalal, Deen, Ana Rucner i Jala predstavljati ovu zemlju u Stockholmu.

Podsjetimo, spot za pjesmu sniman je u gotičkom dvorcu Ostrožac, te u obližnjem parku kiparskih skulptura nedaleko od Cazina, a snimljeni su video brojevi  i za englesku, te instrumentalnu verziju pjesmu. Redatelj spota je Vedad Jašarević. 

BHT: Ajanović neće u Stockholm. Pripreme se nastavljaju.

Poslije vrlo konfuznog priopćenja BHT-a u vezi sa nemilim događajem na jednoj privatnoj zabavi, a u kojem je sudjelovao i izvršni producent,te autor pjesme  Ljubav je, Almir Ajanović, u kome se kao moguća opcija spominjalo i povlačenje BiH sa Eurosonga, danas su u nacionalnoj televizijskoj kući BiH ipak uspjeli pohvatati konce cijele situacije. Najdeblji kraj je izvukao upravo Ajanović koji je isključen iz projekta, te neće biti dijelom bh. eurovizijske priče u svibnju u Stockholmu. Pripreme se, prema riječima šefice bh. delegacije, Lejle A. Babović, nastavljaju jednakim intenzitetom, a već smo u večerašnjem Dnevniku imali priliku vidjeti i nekoliko kadrova sa tonsko-scenske probe iz studija BHT-a. Na njima smo vidjeli Anu Rucner u središtu pozornice, te Deena i Dalal kako pjevaju uz nekoliko plesnih pokreta.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava23

  1. seytan — 16. travnja 2016. u 19:37

    Bh spot za 2 dana prestigao ninin po broju pregleda. Divno nas iznenadise sa snimljenim spotom

  2. endlessly — 16. travnja 2016. u 08:42

    @ben005 da se radilo o temi Nina bi snimala na moru

  3. KličkoVitalij — 16. travnja 2016. u 03:22

    @ben

    Jeste, brate, mili. Trebalo je napraviti radnju k'o u Zločinu i kazni. Deen kao Raskoljnikov, Ana kao ona baba lihvarka, Jala kao Petrokov.

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?