Razmišljamo naglas – Eurosong 2016. (8) – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Razmišljamo naglas – Eurosong 2016. (8)

  1 min za čitanje   35 komentara

Na redu je novih pet zemalja u ovogodišnjem izdanju našeg projekta Razmišljamo naglas. Hoćemo li dobiti novog lidera u vodstvu, saznajte u nastavku.

Ujedno vas pozivamo da nam se pridružite u komentiranju u komentarima ispod. Podsjetimo, cilj projekta nije predvidjeti pobjednika, nego vidjeti tko bi bio pobjednik da se nas pita.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava35

  1. Marks — 20. travnja 2016. u 23:46

    1. Bugarska 7/10
    2. Makedonija 7/10
    3. Švedska 5/10
    4. Crna Gora 3/10
    5. Austrija 2/10

  2. Punktelos durch die Nacht — 19. travnja 2016. u 19:39

    Nijemci su u showu na NDR-u koji se emitira putem streama predstavili spotove pjesama prvog polufinala i tri izravna finalista. Glasovali su dva člana žirija i publika.
    Hrvatska je pobijedila po glasovima publike, no od žirija je malo dobila.

    Rezultati za prvo polufinale >
    Austrija 29.9
    Estonija 27.6
    Nizozemska 23.8
    Mađarska 23.8
    Češka 22.5
    Rusija 21.6
    Hrvatska 21.1
    San Marino 20.7
    Armenija 18.3
    Island 16.8
    Malta 16
    Cipar 15.2
    Azerbajdžan 14.5
    BiH 11.8
    Finska 10.3
    Crna Gora 9.8
    Moldavija 9.5
    Grčka 7.0

  3. Europa — 19. travnja 2016. u 10:26

    Bugarska- meni je ova pjesma super, skroz zanimljiva i ulazi u uho. Ovaj dio u refrenu kada govori na bugarskom je odlican, bas zacini stvar 9/10

    Crna Gora- ovoo definitivno nije za eurosong. Meni osobno jako loše 1/10

    Makedonija- kako mi je žao zbog ove . Kaliopi je izvrstan vokal i od nje se jako puno očekivalo. Ova pjesma nije loša, ali za neki domaći radio, msm da nažalost na eurosongu neće baš najbolje proći :/ ali zbog Kaliopi- 6/10

    Austrija- srebrna medalja za najiritantniju pjesmu ( zlatna je za belgiju).. znači meni je ovo prenaporno i ne razumijem kako se to ljudima sviđa.. 2/10

    Švedska- ovoo nis smrdi nit miriše.. neka sredina 5/10

  4. Vaclav — 19. travnja 2016. u 08:27

    Austriji tako malo bodova!? Pokraj tolikih pjesama koje se više ili manje uspješno, više ili manje prepotentno trude zvučati moderno i u trendu, austrijska mi je pjesma svojom nepretencioznošću i svojim retro štihom koji me podjeća na eurovizijske 70-te baš osvježenje ovogodišnjeg Eurosonga. A i veliki plus za odabir francuskog jezika, jer ako se ovakav trend nastavi, nije isključeno da u doglednoj budućnosti EBU donese pravilo po kojem je zabranjeno pjevati na ijednom drugom jeziku osim engleskog.

  5. Agent — 19. travnja 2016. u 07:35

    ja lažni Kanađanin?! ahahhahahaahhahahahahaahhaahhaha

    nebitnim ljudima se opće ne mislim opravdavati, oni koji su mi bitni znaju za CAN

  6. from_Russia_with_Love — 19. travnja 2016. u 02:00

    Radodajka, zbilja ne znam kako to … možda u tvojoj i njenoj mašti 🙂
    od mene dobije svako ono što traži …… tako da nije razbijena nego uništena

  7. Kako-Dara-Od-Radojka — 19. travnja 2016. u 01:46

    Kozmopolij bezveze ti je komentar. Dotukla te propisno

  8. from_Russia_with_Love — 19. travnja 2016. u 01:35

    @corona
    a neeee, ti ne da nisi nebitna nego si i napaćena …e sad ko za kim slini ( a svako za nekim slini , to je prirodno ) ti ne možeš znati , ali očigledno si ti ta koja slini čak i na vlastitog oca , što pokazuješ svojim kopleksima i frustracijima po ovom forumu .

  9. Kako-Dara-Od-Radojka — 19. travnja 2016. u 01:06

    Hahahahahahaha @corona brutalna si

  10. Corona — 19. travnja 2016. u 01:04

    @fromrussiawithlove u svakom slucaju sam bitnija od tebe i tvojih fanatičnih ispada prema tebi nedostižnim ruskim mladim frajerima koji su sad već dugogodišnja bizarnost. U osobnoj nemoći jedino što ti preostaje je raditi to što i radiš već godinama iz dana u dan – sliniš za zgodim tipovima koji imaju život, za razliku od tebe.

  11. from_Russia_with_Love — 19. travnja 2016. u 00:52

    @vitalijklichko
    Dragi forumski kolega, u svetlosti Neba okupan , od Boga nadahnut, milostivi , pravedni , milostovi Kličko 🙂

    Pogrešno me interpretirate,
    A zar niste uspeli za sve ovo vreme da primetite da sam istakao više puta, da mi se baš francuska pesma jako dopada te da bi i iznad svega voleo , ako Sergej ne pobedi ( malo je to verovatno , čisto teorijski 1%) da pobedi Francus i da esc seli u Pariz. Niste do zapazali , predpostvaljam , da li namerno ili nenamerno , ne znam 🙂
    Takođe Vama kao poznvaocu esca u globalu moglo bi da bude bar donekle jasno da jedna tipična recitatorska brojalica , a pogotovo u novom sistemu glasanja nikako ne može da pobedi . To nema nikakve veze sa kladionicima , pa čak i ako Francus za tri dana napr bude prvi na istim. Nemoguće je da izvuče pobedu .

  12. Marko — 19. travnja 2016. u 00:45

    1) Austrija
    2) Bugarska
    3) Makedonija
    4) Svedska
    5) Crna Gora 🙂

  13. KličkoVitalij — 19. travnja 2016. u 00:42

    Velepoštovani Kosmopolj,

    Ja nikako nisam opterećen komentarima od nimalo poštovanog, nikom dragom, samoproglašenog znalca i lažnog Kanađanina – Jatašea. On je meni više kao razbibriga. Jelena Golubović na ovoj stranici. Naprosto blebeće, a mi imamo pravo da se tim blebetarijama s vremena na vrijeme nasmijemo, da poručimo koliko su suštinski abitne i grozomorne, i idemo dalje. No, da Atašeu Goluboviću više ne dajemo da pozornosti i medijskom publicitetu…

    Ja bih htio da vam skrenem pozornost na jednu signifikantno zabrinjavajuću konstantu vašeg ponašanja, a to je da vi stalno i opetovano, gotovo stereotipijski, mijenjate kriterije koje uzimate za relevantne. Kad je Sergej, bog da mu karijeri da duši lako, bio prvi na kladionici, ništa u ovoj Mliječnoj stazi nije bilo toliko bitno koliko kladionice. Sada, kad ga je Francuz defacto sustigao na svim kladionicama, na svim glasanjima, rangiranjima, pregledima, itd.., odjednom kladionice nisu bitne, svi su priglupi i ne razumiju, samo vi, gospodar eurovizijskih prstenova, znate šta je posrijedi, a šta početvrtku.

  14. from_Russia_with_Love — 19. travnja 2016. u 00:41

    Corona
    ali ti si draga NEBITNA !
    🙂

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?