Tko je u ManuEllinoj ekipi? – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Tko je u ManuEllinoj ekipi?

  2 min za čitanje   3 komentara

Slovenski nastup na ovogodišnjem Eurosongu izgledat će puno drugačije od onoga na ovogodišnjoj EMI. Za osmišljavanje nastupa zadužen je voditelj plesne skupine Maestro Anže Škrube, koji je hrvatskim medijima poznatiji kao koreograf Severinine turneje povodom promocije albuma Dobrodošao u klub, a prije tri godine bio je zaslužan za scenski nastup slovenske predstavnice Hannah Mancini.

– Scenski nastup bit će s mnogo specijalnih efekata. Elementi koji će biti uključeni u nastup i dati mu dodatnu vrijednost – LED-ekrani koji će obilovati bojama, zajedno sa svjetlima, vatrometom i ventilatorom – izjavio je Škrube za RTVSLO, koji će, kao i prije tri godine, imati pomoć iz Danske. Ovaj put u vidu danskog akrobata Jannika Baltzera Hattela.

– On je jedan od najboljih gimnastičara u Danskoj i sretan sam što ga imamo u timu. Glede njegovih trikova, neka Vas iznenadi kada će biti dan polufinala. Sve je povezano u jednu cjelinu i mislim da će odlično funkcionirati – nadodao je Škrube za akrobata koji je nastupio čak i kod danske kraljevske obitelji.

Zajedno s danskim akrobatom, ManuElli će se na sceni pridružiti i četvero pratećih vokala Lea Sirk, Karin Zemljič, Mitja Bobič Marjan Hvala, inače ManuEllin dečko i koautor pjesme Blue and Red. Za ženski dio pratećih vokala ovo je drugi nastup na Eurosongu (Sirk 2014. i Zemljič 2015.), dok Bobič i Hvala po prvi put nastupaju na pozornici Eurosonga.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava3

  1. endlessly — 26. travnja 2016. u 17:37

    Steta tog akrobata ?
    svedjanka Molly je backvokal Iri Losko hahaha ipak Molly ide na esc.

  2. Sasha — 26. travnja 2016. u 17:33

    Naslov clanka je trebao biti: "Tko je u Manuellinoj ekipi koja ispada u polufinalu"

  3. PetarPan — 26. travnja 2016. u 14:35

    Đabe efekti i vatrometi kad je pjesma loša. Nema šanse da vidi finale.

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?