Kako Francesca putuje do Stockholma? – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Kako Francesca putuje do Stockholma?

  2 min za čitanje   6 komentara

Bassano del Grappa, jedan gradić u talijanskoj pokrajini Veneto, jučer je na put ispratila svoju najpoznatiju stanovnicu, inače ovogodišnju talijansku predstavnicu Francescu Michielin. Na ovaj put ispratili su je mnogobrojni građani na čelu s gradonačelnikom Riccardom Polettom, a za još veću posebnost ovog puta, dobila je vlastiti bus. Za slogan na busu izabrala je Beat the Street, a ovom turnejom odlučila je istražiti mnogobrojne kulture.

Prije službenog odredišta koji je udaljen preko 2000 km od njenog rodnog grada, Francesca će stati još pet puta i to u BečuVaršavi, Berlinu i Kopenhagenu, gdje će se nalaziti s eurovizijskim fanovima te se nalaziti s izvođačima koji još nisu krenuli prema odredištu te svirati uživo na javnim mjestima. Tako je danas došla do svog prvog odredišta Beča, gdje je svirala Odu radosti na okarini.

Službeni partner Beat the Street je društvena mreža Twitter, koji će ju dočekati u svojem berlinskom središtu prije nego krene za Kopenhagen.

Gledajući preglede na njezinom YouTube kanalu i na službenom eurovizijskom kanalu, Francescina pjesma Nessun Grado di Separazione (odnosno No Degree of  Separation) je dosad pregledana skoro 16 milijuna puta, a nedavno joj je talijanska diskografska udruga dodijelila platinastu nakladu. Nakon Eurosonga, nastavlja s turnejom Nice to Meet You kojoj je dodala još 11 koncerata.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava6

  1. Diavolo — 30. travnja 2016. u 23:34

    i kod mene je na No. 4 🙂

  2. Sasha — 30. travnja 2016. u 21:53

    🙂

  3. endlessly — 30. travnja 2016. u 20:46

    Top 15 on my list.

  4. ForzaVD — 30. travnja 2016. u 20:33

    @sasha no. 4 on my list 🙂

  5. Sasha — 30. travnja 2016. u 20:14

    Italy is no. 2 on my list

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?