Natjecatelji ponovno uživo iz dvorane gledaju šou – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Natjecatelji ponovno uživo iz dvorane gledaju šou

  2 min za čitanje   5 komentara

Godine 2012. započela je tradicija izgradnje eurovizijskog green rooma unutar arene, u publici. Na taj način sudionici Eurosonga imaju priliku izravno biti dijelom šoa, uživati i gledati nastupe preostalih natjecatelja, te na licu mjesta vidjeti kakve su reakcije publike.

Tako će biti i ove godine u Stockholmu. Green room je izgrađen na suprotnom kraju arene, te je blago uzdignut kako bi sudionici imali odličan pogled k pozornici. Oformljeno je 26 odjeljaka, koji će u potpunosti biti iskorišteni u finalu Eurosonga kada će nastupiti jednak broj zemalja.

Posljednji red green rooma s 10 odjeljaka se nalazi uz tribinu, te je teško uočljiv na fotografiji
Pozornica ovogodišnjeg Eurosonga je u znaku zanimljivih svjetlosnih efekata, a sličan ugođaj se pokušao napraviti i u green roomu

Natjecatelji na Eurosongu obično žele nastupiti što kasnije, jer smatraju kako gledatelji češće upamte pjesme koje su izvedene na samom kraju. No, sada ni izvedba u prvom dijelu šoa nije toliko loša – nakon odrađenog nastupa imate priliku sjesti u green room i opušteno uživati u uzavreloj atmosferi eurovizijske arene.

U nastavku donosimo video galeriju u kojoj možete pogledati kako je izgledala atmosfera u green roomu i areni tijekom objave finalista Eurosonga 2014. i 2015. godine.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava5

  1. Marko — 1. svibnja 2016. u 18:59

    Lahor potpuno se slazem znaci 2008, 2012 i 2014 najbolje esc godine do sada 🙂

  2. Lahor — 1. svibnja 2016. u 18:32

    kako je Eurosong 2014. bio SAVRŠEN. neće se to ponoviti još duuugo.

  3. ForzaVD — 1. svibnja 2016. u 16:33

    Ja se nadam da Petra nece nako brzo proglasavat ko je prosa ka i 2013. :/

  4. endlessly — 1. svibnja 2016. u 13:22

    Vec su i imena direktnih finalista izgleda postavljena.

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?