[Prva proba]: Hrvatska, Nizozemska, Armenija – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

[Prva proba]: Hrvatska, Nizozemska, Armenija

  1 min za čitanje   167 komentara

Nakon stanke za ručak, na redu su probe idućih triju zemalja. Od 13:40 do 15:30 sati pratite probe predstavnika Hrvatske, Nizozemske i Armenije.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava167

  1. Mario — 5. svibnja 2016. u 18:31

    O čemu vi cmizdrite tu… Haljina je super… Posjeća me na slavne japanske Anime filmove… Kao iz legende od princeze Kaguya… Ovdje je riječ o specifičnoj umjetnosti koja tako dobro paše Nini i njenom stilu da stavi pjesmu u scenu… Jedva čekam da vidim kako će to sve na kraju da izgleda… Bravo Nina i ne slušaj nikoga nego guraj svoj stil!

  2. Agent — 3. svibnja 2016. u 20:17

    ovaj babić je takva tetka

    taj bi i vragu popljugal sam da bude na eurosongu

  3. hrvojep — 3. svibnja 2016. u 19:38

    Vidim uzbudili su se duhovi glede HR nastupa. Još ništa nismo ni vidjeli a većina ovdje sve pokopala u najdublji grob. To se tako ne radi. Niti se tako živi. Pustimo te probe da se odrade do prve prave generalne, pa ćemo onda suditi. Mislim da ovo nije uopće loše što je pokazano u HR nastupu. I slažem se s nekim ovdje, ili će biti vrh ili dno – riskantna odluka je donesena kad se posegnulo za ovakvim nastupom, ali i to treba cijeniti. I vjerujem njezinom glasu 🙂

  4. Manuella — 3. svibnja 2016. u 16:54

    Da pojasnim sta je prva proba:
    Prve tehničke probe predstavnika podrazumijevaju podešavanje rasvjete, tona, monitoringa, video-projekcija, a neki predstavnici iskoriste priliku da isprobaju kostime, koreografiju i slične stvari. Nina zna dobro šta radi, u ovom kratkom isječku se ne vidi ništa!! To je namjerno napravila, u polufinalu ćeš razvaliti!

  5. Gugi — 3. svibnja 2016. u 10:50

    Sad pročitah jedan zgodan komentar u vezi našeg nastupa – da se ovo presvlačenje iz kimona u haljinu može shvatiti kao metamorfoza, kao npr. gusjenice u leptira… u početku "odbojna" i nezgrapna pretvara se u nešto bolje, ljepše (poruka nade). Dakle onda očekujemo vrh haljinu ispod..

  6. Punktelos durch die Nacht — 3. svibnja 2016. u 09:45

    Pa znamo kako izgleda hrvatska koreografija, barem onaj ključni dio>
    …Nina’s joined by four backing singers who rip it off during the first chorus.
    I onda to izgleda ovako>
    https://pbs.twimg.com/media/Chc6DHsWYAA9hv4.jpg

  7. Vaclav — 3. svibnja 2016. u 08:47

    Iskreno, fućka mi se hoće li Nina osvojiti Barbara Dex Award. I Albanka Rona Nishliu je dobila tu nagradu (po meni neopravdano jer je haljina baš pristajala uz njenu izvedbu), no ostala je upamćena po tome što je rasturila vokalno i završila na visokom 5. mjestu.

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?