[Prva proba]: San Marino, Rusija – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

[Prva proba]: San Marino, Rusija

  1 min za čitanje   33 komentara

Za kraj prvog dana proba ostale su samo dvije zemlje. Od 16:00 do 17:10 sati pratite probe San Marina i Rusije.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava33

  1. Štaćevam — 6. svibnja 2016. u 12:18

    Sergej krupnim koracima grabi ka pobjedi! bravo! Udači!

  2. Vaclav — 3. svibnja 2016. u 09:00

    Razumljivo je da će Rusi u svoj nastup nastojati utrpati što više svakojakih scenskih efekata kako bi odvratili pozornost publike od same pjesme.

  3. endlessly — 3. svibnja 2016. u 01:11

    @punktelos pa to ti je onda to. Sve je PR.

  4. Punktelos durch die Nacht — 3. svibnja 2016. u 01:05

    @endlessly
    Informacija s ESCKAZ>
    Russian performance was originally published by Kirkorov's PR manager, and it was delegation's idea.

  5. endlessly — 3. svibnja 2016. u 00:32

    @mihajlovsaltaton ako nisi primjetio neko je vec stavio link od cijelog nastupa i vecina je vidjela hehe
    i mislim da je to neko namjerno uradio odnosno objavio samo cijeli nastup ruske pjesme da bi i oni van arene vidjeli da ima nade….
    btw Armenija je iznenadila danas sve i prosto receno scena sa tim kosinama i nekako grubim izgledom je idealna za pjesme tipa armenske . Pa tako mislim da ce ruska pjesma dobiti dosta glasova publike bas zbog toga sto ce dosta djece i mladje populacije glasati : gleeee vidi krila vidi efekata……ali za sada armenski nastup je najbolji.

  6. NewRossPower — 3. svibnja 2016. u 00:30

    Francusku pesmu obožavam , ali s obzirom na nastup koji će biti francuski sveden i neautentičan , nedojmljiv..kao i uvek , vrlo je moguće da ne bude ni u top 5, mada zaslužuje. O pobedi ne može Amir ni da sanja.
    Australija i Ukrajina trebaju da imaju vanredno dobre nastupe i one će biti ponajbvbviše glavni konkurenti Sergeju kod žirija , ali ne i kod publike. Jermenija odlična, ali nije za pobedu takođe. Mada bi mi prijao Erevan kao i Moskva 2017.

  7. NewRossPower — 3. svibnja 2016. u 00:26

    Iskreno radujem se kad vidim od koga dolaze ti dislajkovi .RADUJEM ! Zato će i da pobedi ! Isti takvi hejtovi na sve strane bili prošle godien protiv Monsa. A i protiv Poline. Mnogi će da budu manji od makovog zrna i nestanu u svojim malim rupama iz koji još jako kratko mogu provući svoje glavice i zloupotrebljavati svoje gubice.
    koga bre brige za neke frikove..

  8. Sasha — 3. svibnja 2016. u 00:16

    @mihajlovsaltaton vidio sam taj video cijele probe, i primijetio da ima ogroman broj dislikeova, skoro isto ko i likeova.
    Btw. ne mislim da ce Sergey dobit Francuza. Ove godine u moru pirotehnike mislim da jednostavnost i karizma Francuza pobjedjuju .

  9. NewRossPower — 3. svibnja 2016. u 00:11

    Zato su tu probe…ako je ona na euforiji mogla da proguta konfete i da se to vidno odrazi na njen glas u generalnoj probi dok je žiri ocenjivao …e onda i Sergej može da zapne u probi 🙂

  10. Sasha — 3. svibnja 2016. u 00:09

    @mihajlovsaltaton ako se Sergey ne polomi kod nastupa.

  11. NewRossPower — 3. svibnja 2016. u 00:08

    Snimak cele prve probe
    https://www.youtube.com/watch?v=rrB5QbDIuPQ

  12. NewRossPower — 3. svibnja 2016. u 00:06

    Kao što sam i rekao , Sergej i ruski nastup će odmneti pobedu publike. Kod žirija nešto tek malo niže , negde 3 do 4 poziija. U zbiru to daje pobedu , bez ikakve dileme. S tim da će publika pesmi dati nestvarno veći broj bodova od druge i treće pesme …kod žirija će to opet kao i uvek biuti daleko sve ujednačenije u raspodeli bodova, pa u prvi par pesama neće biti drssstaične razlike.

    Ovo što su rusi danas izveli na sceni je VRH evrovizijskog nastupa, vokalno jasan i odličan…svi elementi koji se procenjuju su skoro na maksimali , posebno ono najvažnije ukupan krajnji dojam, jer kod skoro svakog člana žirija i publike upravo to odnosi prevagu u dodeli bodova..
    Očekuje se realna pobeda i potrvda kladionica !

  13. Svizac — 2. svibnja 2016. u 22:58

    Nadam se da Rus nece pobijedit jer mi je nastup dosta isforsan a i pjesma je tb 2007

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?