[Druga proba] Moldova: Zvijezde padalice kao asocijacija na ljubav – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

[Druga proba] Moldova: Zvijezde padalice kao asocijacija na ljubav

  1 min za čitanje   4 komentara

Velika i iznenađujuća promjena u odnosu na prvu moldovsku probu: Lidia pjeva strofu pred drugi refren na francuskom jeziku! Inače, prošlog tjedna je objavila verziju svoje eurovizijske pjesme na francuskom jeziku. Moldovka je u novoj haljini, koju će nositi i u prvom polufinalu Eurosonga 2016. Astronaut je i dalje s njom na sceni, a cjelokupni dojam na nastup je da je primjetno bolji u odnosu na onaj s prve probe.

Inače, pred početak svakog nastupa, zastava zemlje je prikazana na LED ekranu na podu scene pa se pretpostavlja da će slični kadrovi biti iskorišteni pred svaki nastup za vrijeme prijenosa na TV-u.

Moldova je eurovizijskim fanovima poznata po zanimljivim scenskim nastupima, koji često sadržavaju nešto potpuno neočekivano.

Nakon 5 uzastopnih plasmana u finale Eurosonga (2009., 2013.), Moldova nije imala sreće zadnje 2 godine. Mogu li konačno do finala u Stockholmu?

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava4

  1. SwedenEurovisionFan — 6. svibnja 2016. u 20:35

    Od početka sam govorio da ovo jednostavno mora u finale, a ovim nastupom to se i potvrđuje! Treća sreća za Moldaviju, lijepo osvježenje u vidu francuskog jezika 🙂

  2. PetarPan — 6. svibnja 2016. u 10:27

    Pjesma jest generična, ali nije tako loša i njene vokalne sposobnosti su začuđujuće dobre. Uz dobar nastup bi se mogli provući u finale, ali s ovakvim performansom to neće ići. Astronaut je pre trashy i cjelokupno gledano dosadan je nastup.

  3. endlessly — 6. svibnja 2016. u 10:13

    Ona strofu pjeva na francuskom a ne refren. Bolje joj je bilo da je ko Zoi cijelu pjesmu na francuskom. I nadam se da nece astronaut imati obicnu crnu potkosulju ispod odijela. Hh ako je onaj djecak iz Moldavije bio 11. ovo bi mozda, nazalost moglo biti na 10. mjestu.

  4. i_kostel — 6. svibnja 2016. u 09:59

    Daria Kinzer broj dva, 15. mjesto u polufinalu je stovreno za nju.

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?