[Druga proba] Srbija: Minimalizam sa snažnom porukom – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

[Druga proba] Srbija: Minimalizam sa snažnom porukom

  1 min za čitanje   34 komentara

Druga proba Srbije prošla je odlično, prema riječima kolega iz press centra. Pozornicom pretežno dominira crna i crvena boja, a na početku pjesme će se izmenjivati lica žena, što vjerovatno ide uz tematiku same pjesme. Sanja, prateći vokali i plesač će biti obučeni u crne kostime, dok se kod Sanje izvajaju resice koje se nalaze na njenim rukavima. Vokalno, kao i uvijek do sada, ovo je bilo odlično odrađena proba.

Iako je važila za jednu od zemalja koje su konstantno slale pjesme na materinskom jeziku, Srbija po drugi put za redom pjeva na engleskom na Eurosongu. Prošlogodišnja srpska pjesma “Beauty Never Lies” bila je veliki hit među fanovima natjecanja, a Bojana Stamenov natjecanje je završila na 10. mjestu. Kladionice prognoziraju sličan plasman Sanji Vučić.

Prije Sanjine druge probe, pogledajte kako su izgledale pripreme za sam izlazak na scenu.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava34

  1. seytan — 8. svibnja 2016. u 19:46

    Odlican nastup i izvodjenje. Mogli su samo jos kupiti cipele ovim amazonkama hehehh.

  2. ben005 — 8. svibnja 2016. u 00:53

    Meni je ona super dok pjeva, ali čim progovori i počne s onim njezinim frazama kao da je popila svu pamet svijeta odmah kliknem na drugi link 🙂

  3. Andrea — 7. svibnja 2016. u 21:13

    Srbija se je sigurno favorit iz sjene. Lijepo se smjestila oko 10. mjesta na kladionicama, i od samog pocetka drzi tu poziciju dok se drugi konstantno dizu i padaju. Dok je fokus na Rusiji, Ukrajini, Australiji, Francuskoj i slicno, Sanja odradi sjajan posao na probama. I onda iznenadjenje u finalu i borba za prvo mjesto. Ne bih bila iznenadjena takvim razvojem dogadjaja.

  4. endlessly — 7. svibnja 2016. u 20:25

    Nekakav virus vlada ovdje pa možemo čitati neshvatljive komentare.

  5. landscaping — 7. svibnja 2016. u 20:23

    @stefanradic

    ma ti si presladak i malkice luckast, a to mi se dopada , ha haaaaaaaaa

  6. Štaćevam — 7. svibnja 2016. u 20:21

    I, da hajde da poredimo Sanju sa drugim favoritom kladionica kvazi-Ukrajinkom
    Prva ima procenat lajkova probe 88,945% a druga 81,333% . Čak i Sergej, a znamo koliko fanovi "obožavaju Rusiju" ima nimalo loših 85,714% lajkova, a dobro znamo da postoje ljudi koji žive za trenutak da lupe dislajk ni ne slušajući pjesmu. Jedva čekam nedjelju ujutru i proglašenje pobjednika 😀

  7. endlessly — 7. svibnja 2016. u 20:16

    Mislim da se nijedna ex you zemlja ne treba nadati da ce pokupiti "sve" poene, kao prvo, ako gledamo trenutnu atmosferu, u finalu ce biti u najgorem slucaju samo Hrvatska i Srbija i vec vidim podjelu bodova, u nesto boljem slucaju u finalu ce biti i BiH i Makedonija tako da je to jos veca podjela bodova.

  8. Kosovo_Eurovision — 7. svibnja 2016. u 20:14

    Ja mislim da vecina vas preteruje u osudi mog komentara. Srbiji fali originalnosti, ove godine i 2012. to sam hteo da kazem. Mozda su moje reci bile previse grube zato se IZVINJAVAM. Za Sanju sam hteo reci da je jedna prelepa prirodna devojka koju jednostavno sminka unakazi, kao da joj to neko namerno radi. Copy/past elementi koje sam spomenuo, opste su poznati, izgooglajte ako mi ne verujete – Rona Nishliu "Suus", Marija Serifovic "Molitva"

  9. Štaćevam — 7. svibnja 2016. u 20:11

    Po svemu prikazanom do sada stvarno zaslužujemo top 5 plasman poslije nekoliko godina pauze. Siguran sam da će režiranje biti vrhunsko i da će na TV-u sve ovo izgledati odlično! Iz regiona ćemo pokupiti sve ili gotovo sve poene a ni zapad zbog pjesme a i Sanje, jer ni jedno ni drugo nije "iritantno balkansko", neće ostati netaknut. Tu i tamo će biti bodova, prvenstveno žirija. Od sovjetskog bloka ne očekujem puno…Tradicionalno… Ali šta je tu je… Ja ću u finalu imati dva predstavnika kandidata za top 5 : Serjožu i Sanju – šta bih više 😀

  10. Stefo — 7. svibnja 2016. u 19:57

    @landscaping
    Svatko ima svoje misljenje, ja mislim da je u Sergejeviča scenski nastup odličan sa 3D, al pjesma mi se ne svidja, mislim za njega ce djeca glasati, zbog tih 3D efekata. Al sumnjam da ce pobjediti, prvo zbog politike koja je nazalost prisutra na Eurosongu, iako bi ona trebala spajati razlicite narode i nacije. A i kod zirija nece dobro proci, jer ziri sve gleda. Dok Sanja nosi prejaku poruku, i nastup i volalno je odlicna. Smatram da Srbija moze do pobjede. Da budem iskren ja bi se isto radovao da pobjedi i BiH i Hrvatska, jer ih isto smatram svojim zemljama kao i Srbiju. 😀

  11. Fran — 7. svibnja 2016. u 19:56

    U međuvremenu Ukrajinka je pili na svakom detalju, profi profi:
    Jamala from Ukraine appeared backstage in a very beautiful elegant red dress "I want to try how this new form and colour will fit the light and staging," the singer explained.

    "We had a lot of issues to discuss about my first rehearsal," Jamala told about her first performance at the Globe Arena. "There were some difficulties with the lightning, the visible tunnel and some camera angles. I also have remarks regarding my movements. In general, it was a difficult, but a very productive rehearsal. The time on stage is running too fast."

  12. Stefo — 7. svibnja 2016. u 19:52

    @kosovo-eurovision
    Zar se ne mozes suzdrzati da ne pljujes? Ja stvarno nemam nista protiv Albanaca, cak ste mi i dragi, al covjece ako je pjesma Srpska ne mora znaciti da je losa. Ovo nije stranica za nacionalisticka prepucavanja.

  13. endlessly — 7. svibnja 2016. u 19:46

    Loše je OPET čitati prepucavanja i ovakve komentare.

  14. landscaping — 7. svibnja 2016. u 19:31

    @stefanradic

    dobro , malkice se preigrao , jer realno Sergejeviča ne može zaobići niko živ , ni mrtav ove godine na ecu .. Bar su pokazali da nemaju čim da ga zaobiđu , sve ukupno gledano. To nema veze sa ukusima maleckog kruga fanova esca koji čine manje od 1 % glasačke mašinerije . .
    Što se tiče Srbije dovoljno je da bude u top 5 i svi srećni i presrećni , a i top 8 plasman je više nego dobar. To je svakako sam vrh esca od 42 zemlje.

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?