Prvih tjedan dana Nine u Stockholmu – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Prvih tjedan dana Nine u Stockholmu

  2 min za čitanje   28 komentara

U posljednjih tjedan dana puno se prašine diglo oko hrvatskog nastupa na Eurosongu, a posebno oko haljine koju će Nina Kraljić nositi na svom nastupu u Stockholmu. Za dizajn haljine je zaslužan Juraj Zigman i njegov peteročlani tim koji je dva i pol tjedna radio na spektakularnoj haljini teškoj čak 18 kilograma.

– Haljina je veličanstvena i povezana je s haljinama koje sam nosila na nastupima u Amsterdamu i Londonu i koje su nosile moju osobnost jer je Juraj utkao prirodu u njih, a haljina za Stockholm poveznica je te priče i dočarava projekciju svjetlosti – objasnila je Nina.

Hrvatska predstavnica ovih je dana dala mnoge intervjue za različite portale i televizije, a cjelokupni dojam oko njezine pojave je i više nego pozitivan.  Na prvom predstavljanju izvođača i delegacije održanom u ponedjeljak Nina je objasnila kako je Lighthouse pjesma sa snažnom porukom nade koja je potrebna svima u ovim teškim vremenima. Pričala je i o svojim tetovažama koje doživljava vrlo osobno s obzirom da je ružu posvetila svojoj baki, a drvo cedra koje ćemo imati prilike vidjeti i u izravnom prijenosu u polufinalu svojem najboljem prijatelju.

Jučer je održana i konferencija za novinare na kojoj je Nina predstavila svoje prateće pjevače, svirala kazoo, najjeftiniji instrument na svijetu i oduševila sve prisutne. Objasnila je da joj pomoć njezinog iskusnog tima pomaže s obzirom da je Eurosong veliki i opsežan projekt za kojeg je potrebno puno strpljenja i volje. Hrvatska delegacija je sveukupno zadovoljna gostoprimstvom u Švedskoj, ali i režijom i kadriranjem svojeg nastupa te se nadaju najboljem.

Pored proba na pozornici i brojnih drugih zadataka koji se moraju odraditi, u tijeku su i mnoge eurovizijske zabave, okupljanja i koncerti na kojima sudjeluju i hrvatski predstavnici te tako zajedno s ostalim izvođačima kreiraju uspomene koje će im zasigurno ostati u lijepom sjećanju.

Bez naslova
Nina Kraljić s estonskim predstavnikom

Eurosong.hr ovom prilikom želi puno sreće i uspjeha Nini i cijelom timu.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava28

  1. Manuella — 8. svibnja 2016. u 00:46

    Ma pustite curu da diše!! Kako vas nije sramota. Cura ima toliki pritisak od same pomisli da ce nastupati pred 200 000 000 ljudi jos je i vi pljujete, umjesto da joj svi damo podrsku. OGROMNU PODRSKU, CURI SAMO TREBA RECI RIJECI NADE! A sigurna sam da ce razvaliti u utorak, toliko sigurna da sam se kladila na pobjedu. Idemo Nina dovedi Eurosong u ZG! Zacepi usta zlim jezicima! MOJU PODRSKU CES UVIJEK IMATI, JA SAM SASVIM OBICNA DJEVOJKA TVOJIH GODINA, ALI ZNAM KAKO JE U HRVATSKOJ TESKO BILO STA NAPRAVITI. PUNOOOOO SRECE!!!!

  2. magix — 7. svibnja 2016. u 21:35

    U intervjuu za wiwibloggs je Nina danas izjavila da nije uopće zadovoljna nastupom.

  3. ben005 — 7. svibnja 2016. u 21:19

    Zigman je prije dva tjedna izjavio u intervju da je Nina ta koja ga je osobno nazvala i predložila suradnju.

  4. magix — 7. svibnja 2016. u 20:12

    Rekla je u više navrata da jako voli Matiju Vuicu ali da za haljinu nije sigurno tko će je dizajnirati jer je to timski rad i ona ne odlučuje o svemu.
    Ne mislim da je bila protiv Zigmana ali mislim da u početku nisu imali ovakvu ideju.

  5. endlessly — 7. svibnja 2016. u 20:10

    dajte pa zar nije sama Nina pozvala Zigmana, odkud sad te price.

  6. Diavolo — 7. svibnja 2016. u 20:04

    slažem se sa deadpoolom…..nitko ovdje nema ništa protiv Nine, niti protiv pjesme koja je ove godine, po kvaliteti, u samom vrhu…no, kritike se neke moraju izreći, za njeno dobro…..šta bi mi sad svi trebali sipati hvalospjeve na haljine kad će vjerovatno pokupiti Barbaru Dex… jednostavno za ovakvu pjesmu su ove haljine previše, ali previše….rekao bih čak i cirkusantske….sry, ali tako je….šta bi falilo da je obukla nešto svoje od kuće…ili nabacila nekakve krpe kao Loreen….aj zamisli Loreen u ovakvoj haljini…ne da ne bi bila prva, nego ne bi bila ni u prvih 5… stoga, za odjeću i nije nužno izdvojiti previše novaca….a ako je točno ovo da su joj nametnuli Zigmana, onda je stvar još gora…kao da živimo u Sjevernoj Koreji…strašno…..i opet ponavljam….Nina kod svih nas ima i dalje potporu i uvijek ju je imala….njena haljina je sasvim druga priča.

  7. magix — 7. svibnja 2016. u 19:50

    @monrose13 HRT je od početka nezrelo i neodgovorno pristupio projektu.Čudim se kako su uopće u 2 tjedna uspjeli pronaci tako kvalitetnu pjesmu….Nina je sama rekla da se nju ne pita za sve, ona je htjela Matiju Vuicu a dobila je Zigmana.
    Ostajem pri tvrdnji da je Nina svoj najbolji nastup imala u Voiceu i to za pjesmu "Nothing Else Matters".Pokazala je ono u cemu je jaka-snazni vokal i dramatičnost odnosno mističnost.Takav je bio i cijeli dizajn pozornice.Na ESC-u pokazuje pretjeranost i odudaranje od jednostavnosti pjesme.
    Armenka ima razlicit ali jednako jak vokal kao i Nina a svoj outfit je sasvim pogodila.Žena izgleda sjajno i mislim da ima svako pravo da pokaže sebe u najboljem izdanju.

    Ne želim bit kao Španjolci i da branim naš nastup samo zato što je naš.Ninu volim i želim joj sreću ali se pitam o čemu su oni razmišljali dok su radili nastup.

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?