Pale teške riječi: Hovi Star i Douwe Bob nastavili verbalni rat – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Pale teške riječi: Hovi Star i Douwe Bob nastavili verbalni rat

  2 min za čitanje   4 komentara

Iako se čini kako su odnosi između izvođača na Eurosongu gotovo idilični, i prepuni međusobne podrške i razumijevanja, izgleda da iza tog privida ipak ima  puno animoziteta, pa čak i svađe. Najjasniji primjer toga smo imali priliku vidjeti tijekom sinoćnje ceremonije svečanog otvaranja ovogodišnjeg Eurosonga, točnije na crvenom tepihu, kada je predstavnik Izraela, Hovi Star, ne birajući riječi osuo paljbu po predstavniku Nizozemske, Douwe Bobu.

Na pitanje jednog od reportera što misli o Nizozemcu, Hovi je vidno uzrujan naglasio kako mu Douwe nije nimalo drag, te mu čak i zaprijetio fizičkim obračunom. S obzirom na to da je gotovo sve što je Hovi izjavio daleko ispod granice pristojnog rječnika kojeg je dopušteno koristiti u javnosti, suzdržat ćemo se od citiranja, te vam preporučujemo da pogledate što je to još rekao u nastavku razgovora.

https://www.youtube.com/watch?v=8QzVVE_DV0Y&feature=youtu.be

U eurovizijskim kuloarima se njihov sukob spominje još od eurovizijskog koncerta u Amsterdamu kada je, navodno, sve moglo i eskalirati u fizički obračun, nakon što se Douwe Bob u izjavi za jednu nizozemsku televiziju u negativnom i potcjenjivačkom kontekstu izrazio o ovogodišnjem predstavniku Izraela.

Kako Nizozemska nastupa u sutrašnjem, prvom polufinalu, a Izrael u drugom, do bliskog susreta ove dvojice ratobornih mladića, ipak, neće doći, pa organizator, barem što se sigurnosnih prijetnji u bekstejdžu tiče, može odahnuti.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava4

  1. ben005 — 9. svibnja 2016. u 23:04

    Really Eurosong.hr? Na koji nivo se vi spuštate s ovakvim člancima.

  2. Fetty — 9. svibnja 2016. u 15:21

    Iritantno…ne cudi me Bobova reakcija a i reakcija u Rusiji ..nekoc 🙂 nadmeno,bezobrazno,ped..ski….:P

  3. endlessly — 9. svibnja 2016. u 15:02

    Ide mi na zivce vise. Svaka rijec fuck, bitch
    ..

  4. KličkoVitalij — 9. svibnja 2016. u 14:54

    Torbicom ga Fuade, ovaj Hovi..

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?