Kaliopi: Žao mi je sto nisam uspjela da dovedem Makedoniju do finala – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Kaliopi: Žao mi je sto nisam uspjela da dovedem Makedoniju do finala

  2 min za čitanje   5 komentara

Na sinoć završenom drugom polufinalu ovogodišnjeg Eurosonga jedna od ukupno osam sudionika koji nisu imali sreće proći u finalni dio natjecanja je i makedonska glazbena diva Kaliopi.

Ona je prethodnih dana od svog dolaska u Stockholm bila jedna od omiljenijih lica koje su rado viđana na probama, press konferencijama, svečanom otvorenju i svim događajima koji su bili vezani samo za natjecanje.

Ipak, na iznenađenje mnogih, Kaliopi s njenom Donom nije uspjela prikupiti dovoljan broj bodova i svojoj zemlji prirediti još jedno finale, nakon onog iz 2012. godine. Da je ipak riječ o veličini i ženi s ogromnim iskustvom i profesionalnošću, dokaz je i to što je u toku današnjeg dana na mail adresu naše redakcije stigla i reakcija same glazbene dive na sinoćnje polufinale koju prenosimo u cjelosti:

Dragi prijatelji,

Žao mi je sto nisam uspjela da dovedem Makedoniju do finala. No,
iskustvo me naučilo da je istina uvijek u vremenu…
Dala sam sve od sebe da svoja tri minuta pretvorim u vječnost.
Veliko hvala mojim fanovima, novinarima, dragim prijateljima iz cijele
regije na bezrezervnoj podršci u svakom trenutku!

S ljubavlju,
Kaliopi

Mi smo sigurni kako je Kaliopi uspjela da njena tri minuta pretvori u vječnost i kako će se mnogi, usprkos ne ostvarivanju željenog rezultata, vraćati Doni i uživati u emocijama koju sama pjesma i pjevačica nose, a također smo sigurni i kako svi eurovizijski obožavatelji žele još jednom u budućnosti da čuju ovaj vokal na velikoj pozornici Eurosonga.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
1
PODIJELI ČLANAK

Rasprava5

  1. Agent — 14. svibnja 2016. u 13:26

    bila na ESC 3 puta, samo jednom ušla u finale

  2. Vostochny — 13. svibnja 2016. u 23:22

    Neće se Kaliopi vraćati na esc nikad više… možda eventalno napiše još jednu pesmu za nekog i to u budućnosti . Njeno vreme na escu je over, naročito nakon totalnog neuspeha. Tako to ide.

  3. jopa — 13. svibnja 2016. u 23:07

    ma jedva si ušla i 2012 u finale… šta si misla da ćeš s lošijom pismom uć
    al žao mi je stvarno

  4. Vostochny — 13. svibnja 2016. u 21:47

    Kako god Makedonija je bila jako dobro reprezentovana …zato napred u nove pobede i još bolje nastupe.

  5. SwedenEurovisionFan — 13. svibnja 2016. u 21:40

    Ja sam također iznenađen i razočaran što nije prošla u finale … A trebala je kao i mnogo drugih (Norveška, Island itd) …

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?