05.05.2011. - Peti dan – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

05.05.2011. – Peti dan

  4 min za čitanje   Napiši prvi komentar

Raspored proba:

10.30 – 11.00 : Poljska
11.00 – 11.30 : Norveška
11.30 – 12.00 : Albanija
12.00 – 12.30 : Armenija
12.30 – 13.00 : Turska

Pauza

14.00 – 14.30 : Srbija
14.30 – 15.00 : Rusija
15.00 – 15.30 : Švicarska
15.30 – 16.00 : Gruzija

Pauza

16.30 – 17.00 : Finska
17.00 – 17.30 : Malta
17.30 – 18.00 : San Marino
18.00 – 18.30 : Hrvatska

Probe uživo možete slušati na live streamu naše partnerske stranice escdaily.com ovdje. Slike s proba gledajte ovdje (allkindsofeverything.ie)

1. POLJSKA: Magdalena Tul – Jestem (PROBA)
2. NORVEŠKA: Stella Mwangi – Haba Haba (PROBA)
3. ALBANIJA: Aurela Gaçe – Feel the Passion (PROBA)
4. ARMENIJA: Emmy – Boom-Boom (PROBA)
5. TURSKA: Yüksek Sadakat – Live It Up (PROBA)
6. SRBIJA: Nina – Čaroban (PROBA)
7. RUSIJA: Alexey Vorobyov – Get You (PROBA)
8. ŠVICARSKA: Anna Rossinelli – In Love for a While (PROBA)
9. GRUZIJA: Eldrine – One More Day (PROBA)
10. FINSKA: Paradise Oskar – Da Da Dam (PROBA)
11. MALTA: Glen Vella – One Life (PROBA)
12. SAN MARINO: Senit – Stand By (PROBA)
13. HRVATSKA: Daria Kinzer – Celebrate (PROBA)

Poljska – Magdalena Tul i njena pratnja na sceni su sada u odjeći koju će nositi za vrijeme nastupa u polufinalnoj večeri. Muški prateći vokal je sada na bolji način uključen u koreografiju. (Ajdin Mehić)

Norveška – Druga proba je prošla bez nekih značajnijih promjena. Sve je poprilično isto kao i na nastupu na norveškom finalu i prvoj probi održanoj prije par dana. (Ajdin Mehić)

Albanija – Aurela je danas tijekom probe nosila vjerojatno onu haljinu koju će obući i 10. svibnja, tijekom prvog polufinala. Vokalno, druga proba je prošla gotovo bez greške. (Ajdin Mehić)

Armenija – Nastup je poprilično sličan onome s prve probe. Jedina razlika je ta što Emmy i njeni plesači u prvom dijelu pjesme nose ogrtače. Moram priznati da sam ovu pjesmu donekle zavolio nakon održane prve probe. Sada “Boom Boom“ zapravo i ima smisla u skladu s koreografijom, a ista je jako zabavna. (Ajdin Mehić)

Turska – Profesionalna izvedba i jako dobri vokali. Donekle podsjeća na prošlogodišnju grupu Manga. (Ajdin Mehić)

Srbija – I dalje dobri vokali, vesela Nina i prateći vokali. Treba vidjeti kako će sve to izgledati na tv-u. (Ajdin Mehić)

Rusija – Jako zanimljiv nastup, dobra koreografija i sjajni efekti na sceni. Nema nekih značajnijih promjena u odnosu na prvu probu. (Ajdin Mehić)

Švicarska – I dalje pozitivan i simpatičan nastup, jednostavna pjesma i još jednostavnija izvedba. (Ajdin Mehić)

Gruzija – Slična izvedba i nismo vidjeli gotovo ništa novo. Moćna izvedba s jako dobrim efektima u pozadini i rasvjetom. Pjevačica je i dalje jednako odjevena, a mnogi su mišljenja da će zbog svog stajlinga “Barbara Dex” nagradu. (Ajdin Mehić)

Finska – Paradise Oskar je po drugi put izveo svoju pjesmu “Da Da Dam“ na sceni u Esprit areni. Scenski nastup je minimalan, Finac cijelo vrijeme stoji na istom mjestu s gitarom i pjeva. Pozadina je ideja Tomislava Pantovića, našeg čitatelja, koji je prije par tjedana na Youtube uploadirao video sa svojom vizijom finskog nastupa s planetom Zemljom u pozadini. Organizatori Eurosonga su mu se zahvalili. (Ajdin Mehić)

Malta – Dobri vokali, veliki trud u pogledu scenskog nastupa. No, hoće li biti dovoljno? Pozadina je ostala gotovo ista. Zapravo, nitko ne pravi neke bitne izmjene. Sjetimo se Eurosonga u Moskvi. Tijekom drugih proba obično smo vidjeli značajne i velike promjene na LED ekranima u odnosu na prve probe. (Ajdin Mehić)

San Marino – Jedina bitna razlika između prve i današnje probe San Marina jeste ta da su Senit i njena pratnja na sceni obukli onu odjeću koju će imati i tijekom nastupa 10. svibnja, uživo u prvom polufinalu. Lagana pjesma i minimalan nastup. (Ajdin Mehić)

Hrvatska – Daria Kinzer se na drugoj probi pojavljuje u kratkoj crnoj haljini. Na prvom današnjem nastupu se ne presvlači, a u novoj probi ipak ponavlja “presvlačenje” koje smo vidjeli 2. svibnja. Hoće li najavljivano “misteriozno” nestajanje sa scene Daria izvesti tek na generalnoj probi? Danas je zvučala bolje nego na prvoj probi. (Ajdin Mehić)

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Još nema komentara. Neka tvoj komentar bude prvi?

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?