Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo
Info

Uvjeti korištenja

Korištenjem bilo kojeg dijela eurosong.hr portala i svih njegovih dijelova i podstranica automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja. Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja te se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem eurosong.hr portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja te da su ih razumjeli u cijelosti. Niti jedan dio eurosong.hr portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.

Internetska stranica eurosong.hr je eurovizijska stranica, a ne profitabilna organizacija, koja postoji da prezentira vijesti na temelju različitih izvora. Internetska stranica sadrži informacije o Eurosongu, Dječjem Eurosongu, OGAE natjecanju i nekoliko aktivnosti od strane prijatelja eurosong.hr stranice. Kako bi pokrili naše osnovne troškove kao što su pristup internetu, telefonski računi, itd., primili smo neke donacije i pronašli sponzore. Korištenjem eurosong.hr pravno ste prihvatili uvjete korištenja koje upravo čitate ovdje. eurosong.hr zadržava pravo promjene uvjeta korištenja i bilo koje značajke na eurosong.hr u bilo koje vrijeme bez prethodne najave, uključujući, ali ne ograničavajući se na, sadržaj, vrijeme raspoloživosti i opreme potrebne za pristup ili korištenje. Korisnik će biti odgovoran za dobivanje i održavanje svih računalnih hardvera i druge opreme potrebne za pristup i korištenje eurosong.hr i sve troškove vezane na ovo.

eurosong.hr portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja te linkova na vanjske stranice. eurosong.hr sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje portala koristite na vlastitu odgovornost i eurosong.hr ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. eurosong.hr polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizalne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava eurosong.hr portala i podložno je tužbi. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Sadržaj
eurosong.hr će imati pravo, ali ne i obavezu, da nadgleda sadržaj eurosong.hr, uključujući i chat sobe i forume. eurosong.hr ima pravo prema vlastitom nahođenju za uređivanje, odbiti ili ukloniti bilo koji post materijal koji je dostavljen ili objavljen na eurosong.hr. Bez ograničavanja prethodno, eurosong.hr će imati pravo da ukloni bilo koji materijal koji sadrži povrede, provokacije i druge neželjene tekstove.

Korisnik je suglasan da se brani odgovornosti i drži bezazlenim eurosong.hr, njegovo osoblje, urednike, moderatora foruma, tehničare, dopisnike i druge službene reprezentativce protiv svih potraživanja i troškova, uključujući odvjetničke troškove, koji proizlaze iz korištenja eurosong.hr.

Autorski tekstovi, slike i ostali sadržaji objavljeni na eurosong.hr ne smiju se prenositi u druge medije bez izričitog pristanka glavnog urednika eurosong.hr ili njegovih zamjenika. Neovlašteno korištenje bilo kojeg sadržaja, bez prethodnog autorovog pristanka, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Audio i video datoteke skinute s eurosong.hr smiju biti korištene isključivo u privatne svrhe. Audio datoteke moraju biti obrisane s hard diska u sljedećih 24 h nakon skidanja.

Svojstva
eurosong.hr i njegov dizajn pripadaju samo eurosong.hr i ne može se koristiti nigdje drugdje prije prethodnog dopuštenja od eurosong.hr. Sva prava pridržana. Svi drugi zaštitni znakovi koji se pojavljuju na eurosong.hr su vlasništvo njihovih vlasnika. eurosong.hr će ukloniti bilo koju stavku autorskih prava u roku od 24 sata od obavijesti u slučaju ako korisnik ili bilo koja druga osoba posjeduje autorsko pravo od jedne stavke.

Logotipovi “Pjesme Eurovizije”, “Junior Eurovision Song Contesta” i Europske radiodifuzne unije ( “EBU”) su registrirani i zaštićeni znakovi Europske Radiodifuzne Unije. eurosong.hr poštuje prava svih nositelja autorskih prava te u tom pogledu, eurosong.hr je prihvatila i provodi politiku koja daje za raskid u odgovarajućim okolnostima korisnika i računa koji krši prava nositelja autorskih prava. Ako smatrate da je vaš posao kopiran na način koji predstavlja kršenje autorskih prava, molimo da dostavite informacije eurosong.hr.

Registrirani korisnici
Registriranjem na eurosong.hr portal korisnik je obavezan proći postupak registracije, unijeti istinite podatke te odabrati login i password. eurosong.hr nije ni na koji način odgovoran za sadržaje koje objavljuju posjetitelji. Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi.

eurosong.hr je dužan po utvrđivanju opravdanosti eventualne prijave u razumnom roku ukloniti sadržaje korisnika koji nisu u skladu s važećim zakonima. Registrirani korisnici dužni su se ponašati u skladu s pravilima portala. eurosong.hr zadržava pravilo da pojedinom korisniku zabrani korištenje portalom, ukoliko se ustanovi da je korisnik kršio pravila. Korisnik je dužan odmah prijaviti eurosong.hr portalu neovlašteno korištenje njegovog accounta. eurosong.hr ne može se držati odgovornim za neovlašteno korištenje accounta, niti eventualnu štetu nastalu na taj način.

Komentiranje članaka i forum
eurosong.hr se odriče bilo kakve odgovornosti za komentare svojih posjetitelja. Odgovoran je isključivo autor komentara. U komentarima je zabranjeno psovanje, vrijeđanje na nacionalnoj, religijskoj ili bilo kojoj drugoj osnovi, kao i pisanje velikim tiskanim slovima (CAPS LOCK). Svaki komentar koji nam se učini neprimjerenim, bit će obrisan, a njegov autor upozoren. Ako autor nastavi s pisanjem neprimjerenih komentara, bit će udaljen sa stranice te će mu biti zabranjen daljnji pristup. Isto tako, bez upozorenja brisat će se komentari koji nisu povezani s člankom koji je komentiran.

Modificiranje i promjene pravila
eurosong.hr zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni ili modificira pravila. O važnim promjenama i dopunama eurosong.hr može obavijestiti korisnike putem maila ili objavljivanjem na portalu. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na eurosong.hr portalu smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.

Korištenje bilo kojeg dijela eurosong.hr, grafike ili koda nije dozvoljeno bez pismenog odobrenja autora.

Za sve daljnje upite, zahtjeve i nejasnoće, kontaktirajte nas na web@eurosong.hr.