10. ožujka 2017. – Prezentacija dviju pjesama

Podijeli na Facebook Twitter

Tijekom naizgled običnog petka dvije će zemlje prezentirati svoje pjesme. O kojim se zemljama radi, saznajte ispod.

 CRNA GORA

Krajem prosinca objavljeno je ime crnogorskog predstavnika. Riječ je bilo o podgoričkom glumcu Slavku Kaležiću, koji će u Kijevu nastupati s pjesmom Space. Dva i pol mjeseca trebalo im je za produkciju pjesme u Švedskoj i snimanje spota, a iščekivanje će biti gotovo danas službenom objavom pjesme.

Pjesma bi u 18:00 sati trebala biti objavljena na službenom eurovizijskom kanalu na YouTubeu, a prema rasporedu na stranicama RTCG posebna emisija povodom predstavljanja pjesme će biti emitirana u 22:15 sati, te ju možete pratiti ovdje.

 MAKEDONIJA

Mjesec dana ranije nego crnogorska televizija, svoju predstavnicu je predstavila Makedonija. Riječ je o mladoj Jani Burčeski, koja će večeras predstaviti pjesmu Dance Alone, koju je napisao isti bugarsko-švedski tim koji je napisao If Love Was A Crime (Bugarska 2016.) i In Too Deep (Srbija 2017.).

Pjesma će biti predstavljena u emisiji Stisni Play koju vodi šefica pressa makedonske eurovizijske delegacije Aleksandra Jovanovska. Emisija počinje u 20:15 sati, a možete ju pratiti ovdje (alternativni link ovdje).

Komentara 9

  1. :/ haha u jednom momentu sam pomislio da ona religijska crkvena pjesma ide na Eurosong jer rekli su u 20.15 h da je predstavljanje ,a u to vrijeme bio taj zbor.

  2. @angelo96 Sve sam propratio i tv program ali ova emisija “Vitraž” ne staje, a “Stisni play” nikako da počne. Na MRT¸1 SAT bi trebala da bude prezentacija pjesme.

  3. Je li itko prati emisiju vezano za makedonsku pjesmu? Ne snalazim se s ovim linkovima,ne znam jesu li odgovarajući.

  4. Čini mi se da bu Mkd -Srb – CG bile sklepane više manje na isti način…up tempo -beat -elektro zvuk- eng jezik

Odgovori