12.03.2010. - Četiri izbora uživo – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

12.03.2010. – Četiri izbora uživo

  3 min za čitanje   Napiši prvi komentar

Grčka

Grčka večeras održava nacionalno finale. Sedam natjecatelja će izvesti svoje pjesme, a pobjedničku će izabrati žiri i televoting (50-50).

Natjecatelji:

1. Christos Chatzinasios- Illusion
2. Second skin – Game of life
3. Manos Pyrovolakis – I kivotos tou Noe
4. Yiorgos Alkaios & Friends – Opa
5. Yiorgos Karadimos – Polemao
6. Melisses – Kinezos
7. Émigré – Touch me deep inside

ProfilGrčka
__________________________________________________________

Njemačka

Nakon pet eliminacijskih emisija, nacionalnog četvrtfinala i polufinala, večeras je na programu nacionalno finale. Show će početi u 20:15 i moći ćete ga pratitit uživo ovdje (link za stream će se pojaviti istog trenutka kada show počne). Jennifer Braun i Lena-Meyer Landrut su finalistice, a večeras će izvesti po dvije iste pjesme, i treću, koja će u izvedbi svake od njih biti različita. To znači da ćemo večeras čuti ukupno četiri pjesme.

Glasovanje će se odvijati u dvije faze. U prvoj fazi televoting bira dvije pjesme tj. po jednu pjesmu s kojom svaka natjecateljica ide u drugi krug glasovanja. U drugoj fazi glasovanja će biti odabran predstavnik Njemačke na 55. Eurosongu.

ProfilNjemačka
__________________________________________________________

Estonija

“Eesti Laul 2010.” je na programu večeras. Show će početi u 20:30 i moći ćete ga uživo pratiti ovdje i ovdje (potreban Octoshape Plugin). Deset natjecatelja se bore za kartu za Oslo, a pobjednika odlučuju televoting i žiri.

Rock-etno sastav Metsatöll i prošlogodišnje predstavnice Estonije na Eurosongu, Urban Simphony, upotpunit će show u revijalnom dijelu programa.

Natjecatelji:

1. 3 Pead – Poolel Teel
2. Marten Kuningas & Mahavok – Oota mind veel
3. Mimicry – New
4. Tiiu Kiik – The One and Only – Love
5. Violina feat Rolf Junior – Maagiline päev
6. Disco 4000 – Ei usu
7. Iiris Vesik – Astronaut
8. Lenna Kurmmaa
9. Groundhog Day – Teiste seest kõigile
10. Malcolm Lincoln – Siren

ProfilEstonija
__________________________________________________________

Ujedinjeno Kraljevstvo

“Your country needs you” naziv je nacionalnog izbora Ujedinjenog Kraljevstva za ovogodišnji Eurosong. Show, kroz koji će nas voditi Graham Norton, počet će u 21:30. Šest natjecatelja će se boriti za kartu za Oslo. Kako smo već ranije objavili, Pete Waterman i Mike Stock su autori pjesme predstavnice UK-a na Eurosongu 2010.

Šest natjecatelja će izvesti različite pjesme. Nakon toga će Pete Waterman izabrati troje od njih za koje smatra da su bili najbolji. Troje superfinalista izvode pjesmu predstavnicu UK-a na ovogodišnjem Eurosongu u drugom dijelu natjecateljskog programa, a televoting odlučuje tko je najbolji. Natjecatelj s najviše glasova postat će ovogodišnji predstavnik Ujedinjenog Kraljevstva na Eurosongu.

Kao gosti večerašnjeg showa pojavit će se Alexander Rybak (Norveška 2009.) i Jade Ewen (UK 2009.).

Natjecatelji:

1. Alexis
2. Josh
3. Miss Fitz
4. Esma
5. Karen
6. Uni5

ProfilUjedinjeno Kraljevstvo

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Još nema komentara. Neka tvoj komentar bude prvi?

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?