17. veljače 2017. – Jedan nacionalni izbor

Podijeli na Facebook Twitter
EBU

Ovaj petak sigurno neće biti dosadan. Večeras će u nama bliskoj državi započeti njihov nacionalni izbor, a o kojoj se radi, saznajte u retcima ispod.

 SLOVENIJA

Nakon dugog iščekivanja, večeras će u Ljubljani napokon započeti slovenski izbor za Eurosong Ema 2017. Ove godine očekuje nas 16 natjecatelja, od čega će večeras njih osmero nastupati u prvom polufinalu.

 1. KiNG FOO – Wild Ride
 2. Nika Zorjan – Fse
 3. TOSCA BEAT – Free World
 4. Lea Sirk – Freedom
 5. Sell Out – Ni panike
 6. Zala – Lalalatino
 7. Alya – Halo
 8. Omar Naber – On My Way

U finale će se kvalificirati po četvero natjecatelja. Dvoje natjecatelja kvalificirat će se u finale glasovima publike, dok će još dvoje finalista odabrati žiri.

Prijenos iz ljubljanskog Gospodarskog razstavišča započinje u 20:00 sati, a prijenos možete pratiti na službenoj stranici RTVSLO. U međuvremenu, u našoj anketi možete označiti četvero natjecatelja za koje smatrate da će se kvalificirati u finale.

Tko će se kvalificirati u finale Eme 2017. (prvo polufinale)?

Zahvaljujemo na glasanju

Loading ... Loading ...

Komentara 4

 1. Ovo je več 7. pokušaj za Alyu. Alya je jedna od naših najpoznatijih pjevačica, koja ima puno hitova…..ali svaki put na Emo ide sa drugarazredno pjesmo. Pa ni ove godine neče uspjeti. Šteta!

 2. dosta lošije polufinale (da Keuc nije odustala, vjerojatno bi podigla kvalitetu)… po meni bi sigurno trebali proći Tosca Beat – Free World i Nika Zorjan – Fse…a drugo dvoje, nezz… u anketi sam stavio Omara Nabera – On my way i King Foo – Wild Ride…..očekuje se ipak drugo polufinale gdje se po meni krije pobjednik (jedino Tosca Beat iz ovog može konkurirat za pobjedu, da se mene pita)…

 3. Ema 2017 vidi se tu par pesama koji su ok ,tako da sa ovim izborom apsolutno bi bilo u redu jedno vece 7/8 od ovih pesmama i to bi bilo to.Potpuno bezveze su oba polufinala.

 4. 1. Wild Ride- Meh, ništa posebno.. Prosjek
  2. Fse- Malo monotono, ali čini mi se zanimljivo
  3. Free World – Ovo je meni kao i Armenija 2015., premda mi se čak i sviđa
  4. Freedom- joj nešto između prosječne i loše
  5. Ni Panike- evo narodnozabavni rok part 2
  6.Lalalatino – Hm, smiješno?
  7. Halo- isto nista posebno
  8. On my way- evo nam Norveške 2010.

  Ako se mene pita ja bih poslao Free world ili On my way 😀

Odgovori