17.05.2010. - Drugi dan – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

17.05.2010. – Drugi dan

  3 min za čitanje   Napiši prvi komentar

Slike s proba možete pratiti na stranicama naših kolega ovdje.

Poljska (Dubravka Vujević)

Na pozornici se nalaze pjevač, dva back vokala obučena u narodnje nošnje, dvije plesačice i još jedna back vokalistica. Marcin je danas bio obučen u kožnu jaknu i traperice. Back vokali i plesačice se dosta kreću, dok Marcin većinom stoji na pozornici. Scena je obojena u bijelo te nema promjena boja. Na pozornici se nalazi i nekoliko zavjesa. Vokalno su dobro zvučali.

Proba Poljske – slike

Belgija (Dubravka Vujević)

Na sceni se nalaze Tom s gitarom i dva back vokala. Scena je mračna te postaje sve svjetlija tijekom pjesme. Tom i back vokali se ne kreću po pozornici. Vokalno je dobro zvučao.

Malta (Ajdin Mehić)

Sljedeća na scenu je kročila predstavnica Malte, mlada Thea. Scenski nastup je jako sličan onome s nacionalnog finala Malte. Tri back vokalistice i plesač koji predstavlja galeba su s Theom na sceni. Thea je vokalno zvučala veoma dobro. Scena je plava.

Albanija (Ajdin Mehić)

Juliani su se na sceni pridružile tri back vokalistice i violinista. Scena je obojena u rozo i ljubičasto. Vokalno, Juliana je bila veoma dobra, no potrebno je rad na zvuku i jačini istog da bi zvučalo što bolje na televiziji.

Grčka (Zoran Kovačić)

Na scenu su izašli i Grci. Obučeni su svi u bijelo, a pozadina je većinom u toku izvođenja pjesme crna. Giorgos se slabo kreće, dok momci koji su sa njim puno igraju i daju odličan ugođaj. Vokalno je moglo i bolje da zvuči.

Portugal (Ajdin Mehić)

Scena je ponovno obojena u ljubičasto. Filipa na sceni kao pratnju ima pijanistu i tri back vokalistice. Na klaviru se nalazi svijeća. Pokreta na sceni gotovo i da nema, a Filipa je vokalno danas zvučala odlično.

Makedonija (Ajdin Mehić)

Gjoko sa sobom na sceni ima tri plesačice, gitaristu i repera. Scena je obojena u zeleno, a kada krene dio repera scena se promijeni u crveno. Gitarista se nalazi na kraju scene da bi u instrumentalnom dijelu pjesme došao naprijed. Vokalno, Gjoko je bio dobar, no potrebno je poraditi na vizualnom doživljaju cjelokupnog nastupa.

Bjelorusija (Ajdin Mehić)

Grupa 3+2 je stupila sljedeća na scenu. Na sceni se nalazi pijanist i bijeli klavir. U toku izvođenja pjesme, ženskim članovima grupe “izrastu” krila iz haljine (slično kao što je i grupa Lordi uradila). Vokalno, ova proba je bila korektna s malim iznimkama koje će, vjerujemo, biti popravljene i sve će zvučati bolje na drugoj probi.

Island (Ajdin Mehić)

Posljednju probu danas je imala Hera, predstavnica Islanda. Scena na početku nastupa ima plavu boju, dalje se mijenja u crvenu da bi u prelomu pjesme iza drugog refrena dobila žutu boju. S Herom na sceni su tri ženska prateća vokala i dvojica muškaraca. Današnja je proba Islanda vokalno bila gotovo perfektna.

Probe su završene. Sutra će na scenu stupiti prvih osam natjecatelja druge polufinalne večeri.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Još nema komentara. Neka tvoj komentar bude prvi?

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?