18.02.2011. - Dva izbora uživo – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

18.02.2011. – Dva izbora uživo

  2 min za čitanje   Napiši prvi komentar

Španjolska

Španjolci su kroz tri emisije odabrali tri najbolja izvođača. Večeras je na rasporedu nacionalno finale. Auryn, Lucía Pérez i Melissa će pjevati po tri pjesme. Žiri će odabrati po jednu najbolju od svakog izvođača, a nakon toga televotingom će biti odabran pjesma i predstavnik.

Kao gosti večerašnjeg showa pojavit će se momci iz grupe Blue, predstavnici Ujedinjenog Kraljevstva na ovogodišnjem Eurosongu. Večerašnji show će početi u 22:15, a uživo ćete ga moći pratiti ovdje.

1. Auryn:
El sol brillará
Evangelyne
Volver

2. Lucía Pérez:
Abrázame
C’est la vie! It’s allright
Que me quiten lo bailao

3. Melissa:
Diamonds
Eos
Sueños rotos

Isječke pjesama možete poslušati ovdje.


Njemačka

Njemci su nakon dva polufinala odabrali šest najboljih pjesama koje će Lena večeras pjevati. Televotingom će biti odabrana najbolja, a ujedno i pjesma predstavnica Njemačke na 56. Eurosongu.

Show će početi u 20:15, a uživo ćete ga moći pratiti ovdje.

Pjesme:

1. Maybe
2. Taken By a Stranger
3. What happened to me
4. Push forward
5. Mama told me
6. A million and one


Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Još nema komentara. Neka tvoj komentar bude prvi?

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?