22.05.2010. - Sedmi dan – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

22.05.2010. – Sedmi dan

  2 min za čitanje   Napiši prvi komentar

11:00 – 11:30 – Azerbajdžan
11:30 – 12:00 – Ukrajina
12:00 – 12:30 – Nizozemska
13:30 – 14:00 – Rumunjska
14:00 – 14:30 – Slovenija
14:30 – 15:10 – Španjolska
15:10 – 15:50 – Norveška
16:10 – 16:50 – Ujedinjeno Kraljevstvo
16:50 – 17:30 – Francuska
17:30 – 18:10 – Njemačka

Slike s proba možete pratiti na stranicama naših kolega ovdje.

Azerbajdžan

Ukrajina

Nizozemska

Rumunjska

Slovenija

Španjolska (Ajdin Mehić)

Španjolska je prva od automatskih finalista koja je imala proba. Scena je obojena u plavo da bi poslije dobila crvenu boju. Danielu su se na sceni pridružili back vokal i četiri plesača obučena tako da izgledaju kao igračke. Uočavamo puno pokreta na sceni od strane plesača. Vokalno, ovo je bila odlična proba. Pirotehnika se koristi pri samom kraju nastupa.

Norveška (Ajdin Mehić)

Didrik u pratnji na sceni ima pet back vokala – tri ženska i dva muška. Ženski back vokali su obučeni u ljubičaste haljine, a muški su u crnim odijelima. Didrik na sebi ima tamno sivo odijelo. Ovo je bila dobra proba – vokalno odlična, a pokreti na sceni su minimalni kako bi gledatelji svu pažnju usmjerili ka pjesmi.

Ujedinjeno Kraljevstvo (Ajdin Mehić)

Na sceni vidimo kutije. Nastup počinje tako što Josh stoji unutar kutije koja se nalazi u sredini, a dva plesača se nalaze oko njega. Na sceni su mu se pridružile i tri back vokalistice. Vokalno ovo je bila dobra proba, no potrebno je poraditi još malo na scenskim pokretima, posebno samog Josha.

Francuska (Ajdin Mehić)

Jesee je sljedeći stupio na sceni. Kao pratnju ima dva plesača, plesačicu i dva prateća vokala. Scena je obojena u plavo i žuto. Prvu probu je obilježilo zaista puno pokreta na sceni, a Jesee u jednom dijelu pjesme ide ka pisti da bi se trčeći vratio nazad.

Njemačka (Ajdin Mehić)

Lena je obučena u crno. U pratnji na sceni ima četiri back vokala. Sva pažnja je usmjerena na Lenu obzirom da je sama u sredini scene dok su back vokali iza nje. Koreografija je jednostavna – bez nekih kompliciranih poketa; samo Lena i njeno lagano izvođenje pjesme (otprilike onakvo kakvo pamtimo s nacionalnog finala Njemačke).

Današnje probe su završene. Sutra će svoje druge probe imati Irska, Bugarska, Cipar, Hrvatska, Gruzija i Turska te automatski finalisti.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Još nema komentara. Neka tvoj komentar bude prvi?

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?