IVAN bjeloruski predstavnik u Stockholmu – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

IVAN bjeloruski predstavnik u Stockholmu

  1 min za čitanje   7 komentara

Nakon nekoliko sati trajanja šoua, Bjelorusija je izabrala svog predstavnika na Eurosongu 2016. u Stockholmu. U pedesetominutnom telefonskom glasovanju, konačnu pobjedu večeras je odnio Alexandar Ivanov zvani Ivan s pjesmom Help you fly! Drugo mjesto pripalo je grupi Napoli, a treće Kirillu Ermakovu.

Samo glasovanje baš i nije bilo napeto s obzirom na to da su otpočetka bitku vodili grupa Napoli i Ivanov. Naposlijetku je pobijedio Ivan, koji je imao 23167 glasova, dok je Napoli na kraju imala 22399 glasova. O pravovaljanosti ovih glasova ne treba diskutirati s obzirom na to da ostali nisu skupili toliko glasova koliko prvoplasirani i drugoplasirana.

Rezultati (TYR)

U našoj anketi čitatelji su bili neodlučni između Ivana, Anastasiye Malashkevich Kirilla Ermakova, koji su imali isti broj glasova.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hUnRL5dExgc

Zadnji put, kad je Bjelorusija birala svog predstavnika isključivo televotingom, bilo je 2009. godine. I tada su izabrali muškarca duge plave kose (Petr Elfimov), no on nije ušao u finale.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava7

  1. Kosmopolj — 28. siječnja 2016. u 20:23

    Pesma se svakim svojim segmetom melodijski izdvaja i prilično nameće da se posluša iznova i iznova.. posebno u nekim deonicama. Spoj slovenske mistike ruskog sveta i savremenog zvuka sa jednim pitkim aranžmanom . U svakom slučaju napravljena je da se svidi i značajnom delu publike ali i žirija.
    Što se tiče interpretatora , tipičan predstavnik ruskog sveta a prošao bi i kao skandinavac…dosta ih je takvih blondi:) .. ..U svojoj nepojavnosti neobičan , pa stoga baš kao takav energentski uz ovu melodiju full vamp ….drugima rečima pojava uz zvuke i reči odgovara..
    Predviđam za sada BLS prolazak u finale , ..naravno sve zavisi ipak od konkurencije , ali ova pesma ima veliki potencijal za glavnou binu….može to biti i pun pogodak, ne u smislu nekog vrhonskog mesta u konačnom skoru , ali ne ni tako zanemarivog , kako neki misle… SREĆNO !

  2. TinMar91 — 23. siječnja 2016. u 09:23

    Najbolji među njima, odlična pjesma, obožavam je.

  3. Dino — 23. siječnja 2016. u 08:26

    U zavisnosti od polufinalnih pesama vrlo lako mogu naci put do finala. Posle Irske najbolja pesma do sada. Cekam Iru veceras …

  4. Lahor — 23. siječnja 2016. u 00:44

    pjesma ima potencijala, ali dajte lika pošaljite na onu emisiju "suci za stil" što bude na Fox Life. baš je odbojan, ne znam kako je uspio skupiti toliko glasova.

  5. Den Vilda — 22. siječnja 2016. u 23:21

    Što reći za pjesmu i pjevača? Hm…Prvi dojam je solidan…ima ova pjesma kvalitetu, ali istodobno se osjeti da joj fali neka energija i snaga…Do refrena ide sve dobro, a onda potonuće… Pjevač ima neki čudan "Outlook", ali ima dobar glas, iako ga baš nije uživo najbolje iskoristio, no da se to uštimati…Neću biti toliko negativističan s obzirom da je ipak riječ o Bjelorusiji, koja, ruku na srce, nikad snažnu i pamtljivu pjesmu na eurosongu nije imala…iako su jedna od najgorih, ako ne i najgora zemlja što se eurosonga tiče, ovaj put će barem biti bolji od Belgije. A za finale.?…Ne vjerujem da će proći.

  6. Etymon — 22. siječnja 2016. u 22:15

    užas.
    dobar glas, al lik je iritantan i ružan, i fali mu zub.
    pjesma je žali bože, mislim da ostaju u polufinalu
    za sada ovaj eurosong 2016 je očajan, spašava ga jedino irska

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?