Silia Kapsis otkrila prve detalje svojih priprema za Malmö – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Silia Kapsis otkrila prve detalje svojih priprema za Malmö

  2 min za čitanje   Napiši prvi komentar

Ciparska uzdanica za Malmö, Silia Kapsis, dala je prvi intervju vezan uz svoje eurovizijsko putovanje za nacionalnu televizijsku kuću CyBC

Otkrila je ponešto o svojim mislima i osjećajima vezanima uz nadolazeća uzbuđenja i obaveze.

Razgovarala je s Andreasom Anastasiouom, šefom tiska ciparske delegacije te mu je obznanila nekoliko detalja o svojoj pjesmi i nastupu na Eurosongu 2024.

YouTube video

Samopouzdanja joj ne manjka

Anastasiou je pitao talentiranu 16-ogodišnjakinju kakav je osjećaj predstavljati svoju zemlju i plaši li ju pomalo ta odgovornost.

Silia je ustvrdila da se ne boji jer voli to što radi, vjeruje u sebe, a adrenalin i pozitivna trema daju joj energiju za što bolje izvođenje na pozornici.

YouTube video

Otkrila je da su na nju najponosniji baka i djed koje je vijest o njezinom nastupu na Eurosongu nevjerojatno oduševila.

Nadalje, spomenula je da joj je odlazak na Pjesmu Eurovizije već dugo velika želja, a s obzirom na to da je napola ciparska Grkinja, maštala je o predstavljanju obiju zemalja, ali i rodne Australije.

YouTube video

Vokalne i plesne pripreme

Kao jednog od najdražih bivših ciparskih eurovizijskih uzdanika spomenula je Andrewa Lambroua, rekavši da je “njegova pjesma bila jako lijepa i da ima lijep glas”.

Osim Andrewa, Silia je istaknula i Eleni Foureiru, napomenuvši da se divi njezinoj energiji i samopouzdanju na pozornici.

Nastupu u Malmöu silno se raduje te je kazala: “Svaki dan razmišljam o tome kako ću biti na eurovizijskoj pozornici, jedva čekam! Bit će fantastično… Radit ću puno vokalnih vježbi, zagrijat ću glas, zagrijat ću se za plesne pokrete na pozornici”.

YouTube video

Energični etno-pop ritmovi?

Spominjanje plesnih pokreta nagovještava da bi njezina pjesma mogla biti energični dance-pop, možda i s utjecajem grčko-ciparskih zvukova, krećući se tako stopama ciparskih skladbi iz 2018., 2019., 2021. i 2022. godine.

Hoće li Silia Cipru donijeti bolji plasman od dvanaestog mjesta svojeg prethodnika Andrewa Lambroua, također rođenog u Australiji, te koje sve adute priprema za Malmö, saznat ćemo tijekom narednih mjeseci.

YouTube video

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0 via Eurovoix
PODIJELI ČLANAK

Još nema komentara. Neka tvoj komentar bude prvi?

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?