Novo ruho, stari duh – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Novo ruho, stari duh

  2 min za čitanje   Napiši prvi komentar

I dok slavimo treću godinu otkada postojimo, odlučili smo vam iz zahvalnosti pokloniti novi dizajn stranice ostvaren zahvaljujući Fulspectrumu. Novi dizajn stranice planirao se već duže vremena i sada je, na vaše i naše zadovoljstvo, napokon ugledao svjetlo dana. Naravno, novi dizajn ujedno nam je i obaveza da budemo još bolji, a da ćemo zasigurno takvi i biti, možete vidjeti po nekim dodatnim sadržajima na novoj stranici.

Primjerice, odlučili smo uvesti “Video tjedna”, tj. video na kojem ćemo prikazivati pjesme i trenutke koji su na bilo koji način obilježili Doru ili Eurosong. A bit će tu i još iznenađenja. I ne brinite – ona nas neće omesti u dobrim starim navikama, kao što su intervjui, nagradne igre, detaljna praćenja nacionalnih prednatjecanja i samog Eurosonga.

Otkada je nova stranica vidjela svjetlo dana mišljenja vas posjetitelja su podijeljena. Budite svakako sigurni da će kroz vrijeme sajt biti poboljšavan, nadopunjavan itd. Uostalom, kao što je bio i stari. Zbog toga vas svakako pozivamo da nam vaša mišljenja pošaljete na naš email. Brojne su primjedbe na komentiranje članaka te download zonu. Download zona će kroz par dana biti ažurirana dok ćemo mogućnost komentiranja svakako poboljšati.

Nadamo se da ćete uživati posjećujući naš site jednako koliko mi uživamo pisati za njega. Lijep pozdrav od uredništva stranica Eurovision-Croatia.com.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Još nema komentara. Neka tvoj komentar bude prvi?

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?