I "Blue and Red" se može pohvaliti spotom – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

I “Blue and Red” se može pohvaliti spotom

  1 min za čitanje   8 komentara

Dva dana pred početak prvih proba u Stockholmu za ovogodišnju predstavnicu Slovenije ManuEllu označavao je prigodno vrijeme za predstavljanje službenog video materijala za eurovizijsku pjesmu Blue and Red. Kako on izgleda, saznajte ispod ovog teksta.

ManuElla će svoju pjesmu po prvi put na velikoj pozornici u Globe Areni po prvi put izvesti u četvrtak 5. svibnja u 10 sati, kada je zakazana prva slovenska proba, dok će gledatelji njen nastup moći ispratiti 12. svibnja u drugoj poluzavršnici 61. Eurosonga.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava8

  1. Diavolo — 1. svibnja 2016. u 21:23

    @sasha …ahahaha, a dobro…ne zanima mene šta je on privatno…..a ova pjesma me nikako ne podsjeća na ''fazon'' koji Biber gura 🙂

  2. Sasha — 1. svibnja 2016. u 11:07

    @rossonero Vlaho je hrvatski maneken koji je ostvario zapažen i hvale vrijedan uspjeh napumpavši poznatu hrvatsku razvedenicu Tatjanu Dragović. Tatjana je bivši supermodel, bivša supruga Gorana Ivaniševića, a uskoro i bivša bogata razvedenica jer će joj sadašnji 20-ak godina mladji dečko Vlaho isisati sve pare s tekućeg u pokušaju da postane novi Justin Bieber.

  3. Marko — 1. svibnja 2016. u 02:08

    Sve je super i pesma i spot i pevacica najlepsa ove godine! Nadam se ulazu u finale 🙂

  4. Diavolo — 1. svibnja 2016. u 01:04

    nezz za Slovence…ali bih volio idućih godina da za nas nastupi netko od ovih dvoje, obje odlične pjesme (nikad ne bih rekao da su pjesme hrv. pjevača):
    https://www.youtube.com/watch?v=bnVKP0QlOGY (vrh)
    https://www.youtube.com/watch?v=-MAvN42tJiI (na početku baca malo na pjesmu Tom Odell – Another Love, ali je vrh)

  5. endlessly — 1. svibnja 2016. u 00:39

    @sasha nemoj biti takav haha ?
    u drugom je pf i nekako vesela je…. vidjet cemo

  6. Sasha — 30. travnja 2016. u 23:44

    Slovenija šalje sve dobro na Eurosong osim pjesme. Spot dobar, pjevačica dobra, glas dobar, pjesma katastrofa.
    Osim par bodova od susjeda, Slovenci mogu od drugih očekivati 0 points.
    ManuElla koncentriraj se na turističko razgledavanje Stockholma jer s ovim škartom od pjesme se ne budeš proslavila na Eurosongu.

  7. endlessly — 30. travnja 2016. u 23:25

    ..moze se pohvaliti DOBRIM spotom. Popravlja dojam definitivno tako da mi je Slovenija na granici prolaska u finale odnosno mislim da ce se boriti za zadnja mjesta u finalu.

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?