DE 2016.: Martija Stanojković predstavnica Makedonije – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

DE 2016.: Martija Stanojković predstavnica Makedonije

  1 min za čitanje   2 komentara

Nakon što je Lena Stamenković prošle godine probila led tako što je iz talent šoua Pinkove zvezdice otišla na Dječji Eurosong, ove godine još jedna mlada glazbena nada ovog natjecanja pojavit će se se na “mini Euroviziji”. Riječ je o dvanaestogodišnjoj Martiji Stanojković koja će ove godine u studenom u Valletti predstavljati Makedoniju.

martija stanojkovic
Martija u Dnevniku MRT; Screenshot MRT

Ova informacija objavljena je danas tijekom prvog Dnevnika makedonske nacionalne televizije. Martija je pričala o svom iskustvu iz talent šoua, kao i nakon njega, dok ćemo više informacija o samoj skladbi doznati u danima koji slijede.

U karticama ispod poslušajte neke od Martijinih izvedbi iz Pinkovih zvezdica, natjecanju na kojem je završila na drugom mjestu.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava2

  1. oshawott — 25. srpnja 2016. u 16:44

    Kraljica svega. <333

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?