Pogledajte natjecatelje "Selecţia Naţională 2017" – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Pogledajte natjecatelje “Selecţia Naţională 2017”

  1 min za čitanje   10 komentara

Rumunjska televizija TVR u specijalnoj televizijskoj emisiji objavila je popis od 15 natjecatelja koji će se boriti za predstavljanje Rumunjske na Eurosongu 2017. Sveukupno 72 izvođača prijavilo se za nastup na Selecţia Naţională 2017, a žiri u sastavu Luminiţa Anghel, Ovi Jacobsen, Adrian Romcescu, Paula Seling i Andrei Tudor je nakon audicije odabrao ove:

Polufinale će se održati 26. veljače, a bazirano na stopostotnom glasovanju žirija deset natjecatelja će naći svoj put do finala, koje će se održati 5. ožujka. Rumunjskog predstavnika bira isključivo publika svojim telefonskim glasovanjem. Lokacija održavanja polufinala i finala bit će naknadno određena.

Rumunjska 2017. – forum

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava10

  1. lac_maj — 13. veljače 2017. u 22:06

    Moj top 5: 1.Ilinca i Alex 2.Maxim 3.Instict 4.D-lema 5.Elize

  2. IVANN — 13. veljače 2017. u 20:08

    Poslušao sve pjesme i mogu reći da su me Rumunji ugodno iznenadili sa kvalitetom izbora ove godine.
    Ima jedno 5, 6 pjesama koje sa dobrim nastupom mogu komotno završiti među top15 🙂
    Ali izdvojio bih tri pjesme koje su mi odlične i volio bih sve tri vidjeti na eurosongu…
    1. Instinct – Petale – predivna balada i još taj Rumunjski koji se ističe u ovoj pjesmi…siguran sam da se nebi utopila među svim tim baladama (ako će ih biti puno). Ipak je to duet i nije na enleskom…moj favorit!!
    2. Ilinca feat. Alex Florea – Yodel It! – pjesma je odlična, ali sam bio skeptičan kako će to biti uživo…evo kad je sad izašao live, mogu reći da s time neće biti problema. Za eurosong ovo nije novo…bilo je takvih yodel pjesama, ali daleko lošijih od ove (Austrija 2005….). Sve u svemu, istaknula bi se među ostalima i bio bi to dobar povratak na esc.
    3 .Maxim – Adu-ţi aminte – eh ovo je nešto novo za esc (ako pobijedi). Mislim da je moguće da se istakne ko Belgija 2015. Pjesma super, za live neznam, jedino nastup treba (kao uvijek) biti na nivou.

  3. Diavolo — 13. veljače 2017. u 17:50

    @svevladstrahinja ….hmmm…dobra mi je pjesma od Papa Jocia, no više mi se na tu šablonu sviđala prošlogodišnja pjesma od Olah Gergo – Győz a jó …što se tiče ove godine, najbolje audio verzije su mi bile pjesme Kalandor i Fathers Eyes (već ispala)… što se Soulwave – Kalandor, previše mi je mlaka užuvo i pjevač mi nema baš neki glas da to iznese kak je u audio verziji…..tako da sve u svemu…Papa Joci??? što da ne…il on il Kallay il Totova (mada mi je ona iza ove dvojice)

  4. Diavolo — 13. veljače 2017. u 01:56

    @svevladstrahinja …hahaha, nekako se nas dva oko Rumunjske uvijek najlakše složimo 😀 ak se sjetimo npr. lane oko Vanotek-a 🙂 … i meni se sviđaju ovi spojevi modernog s etno prizvukom… eh, ako tu pjesmu mogu izvesti vokalno besprijekorno uživo…onda je to to…

  5. Tristan — 12. veljače 2017. u 23:54

    Yodel it… Najbolji izbor i def bi se izdvojila na ESC-u. Super bi bilo kad bi baš oni otvorili drugo polufinale eurosonga!

  6. Lahor — 12. veljače 2017. u 23:36

    @svevladstrahinja nije bilo zanimljivo bez tebe ovdje. to je jedini razlog zašto sam izbjegavao pisati komentare hehehe ali vidim, zakuhalo se, pišu ljudi. ima se što zanimljivo za pročitat pa sam se i ja htio pridružiti. nadam se da ne smetam

  7. Diavolo — 12. veljače 2017. u 23:22

    Ovo su moja dva favorita:

    Maxim – Adu ţi aminte – neki miks između Twenty one pilots – Stressed out i Leo Rojas – El Condor Pasa …ak im je live dobar, onda mogu daleko
    ili
    Ilinca feat. Alex Florea – Yodel It! – odličan i čudan mix između jodlanja i repanja…mislim da bi bio pun pogodatak da ovo ode na esc… stvarno super zanimljiva pjesma….

  8. Lahor — 12. veljače 2017. u 23:06

    dajte nam anketu da glasujemo

  9. grga19 — 12. veljače 2017. u 22:50

    Yodel it slusam već par dana, što znači da se ne bih bunio da to slušam u Kyevu 😀
    Naravno, moji favoriti nikad ne pobijede tako da.. tko zna

  10. Lahor — 12. veljače 2017. u 22:00

    poslušah samo Mihaija, nisam oduševljen. a on izgleda baš zapeo da ode opet na Eurosong. al bez Tornera #2 to se neće dogodit.

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?