Nizozemska: Predstavljena pjesma "Lights and Shadows" – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Nizozemska: Predstavljena pjesma “Lights and Shadows”

  1 min za čitanje   38 komentara

Ovogodišnje nizozemske predstavnice, sestrinski trio OG3NE, na današnjoj konferenciji za novinare predstavile su dugo iščekivanu skladbu kojom će se predstaviti eurovizijskoj publici u svibnju ove godine. Pjesmu Lights and Shadows koju će izvesti tri sestre – Lisa, Amy i Shelly Vol napisao je njihov otac i dugogodišnji producent Rick Vol, dok stihove za ovu skladbu potpisuje Rory de Kievit.

Poodsjetimo, nizozemska televizijska kuća AVROTROS je zanimljivi trio OG3NE  kao predstavnice Nizozemske na kijevskom Eurosongu objavila čak u listopadu. Tada je naglašeno kako javnost u toj zemlji već neko vrijeme želi ove djevojke vidjeti za svoje predstavnice, a da velika popularnost koju uživaju diljem Europe definitivno govori u prilog njihovom neospornom talentu i kvaliteti. Inače, trima sestrama ovo neće biti prvo eurovizijsko iskustvo. Prije točno deset godina nastupile su juniorskoj verziji Eurosonga i zauzele 11. mjesto.

Nizozemska 2017. – Forum 

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava38

  1. Quinn_Blackwood — 5. ožujka 2017. u 21:52

    Fine neke sekice. Pjesma, ne znam, nemam pojma…neda mi se slušati ponovo da steknem nekakav dojam.

  2. Svevlad_Strahinja_Mihajlovic — 4. ožujka 2017. u 15:52

    @dino-ba
    eto vidiš …zato sam se ja prijatelju i referirao baš na tebe kao na nekog ko je na samom izvoru takvih stvari iz muzičkog sveta…

  3. Edo — 4. ožujka 2017. u 09:13

    @svevladstrahinja
    Upravo tako, jedna od mnogih prosjecnih pjesama, cak ima jedna americka radio stanica na kojoj pola dana pustaju samo ovakve pjesmice, pa sad kad sam cuo ovu Nizozemsku, doslo mi da je ne poslusam cijelu, samo sam iz postovanja prema Nizozemskoj dugoj evrovizijskoj tradiciji poslusao do kraja ovu njihovu pjesmu. Ponekad se pitam, da li autori ovakvih pjesama uopste gledaju Eurosong i znaju li sta bi tamo trebalo poslati ako mislis barem malo da se nadas finalu, pogotovo u zadnje vrijeme kad na Eurosongu je ionako tesko postici veliki uspjeh, zbog svih razloga o kojima je moj drug Krasnopolj vec govorio na nekoj od sesija 🙂 Ali, dobro, ove tri cure su lipe, imat ce te tri minute paznje pa neka im je sretno! Moj glas ne bi nikad dobile. Dobit ce ga od nekih drugih 🙂 Haha cure su me inspirirale 🙂
    A sad odoh sebi skuhati kafu i slusati pjesmu simpaticne Lucie iz UK da malo uzivam u ljepoti jednostavnosti… "Never Give Up On You"

  4. Den Vilda — 4. ožujka 2017. u 00:06

    U pravu si Krasnopolj,
    pokušao sam još zamisliti kako bi taj nastup Nizozemki mogao biti efektan, ali jednostavno ne ide…
    Cipar ima dobru šansu, a i švedski tim kao blagi vjetar u leđa…

  5. Svevlad_Strahinja_Mihajlovic — 3. ožujka 2017. u 21:30

    @ivancavarswe (Dan Vilda)
    s tim da će Kipranin uz wow nastup ( ako ga bude imao , a ne sumnjam da neće) u finale glatko , a ove tri "Feminemke" blažene " Marije" mogu da uđu , znaš gde.. pa čak ni nastup ne mogu da imamuju uz ovakav pesmuljak . Ni žiri ne glasa više za ovakav ispod-prosečni materijal.

  6. Den Vilda — 3. ožujka 2017. u 21:16

    Eto, konačno dočekasmo i nizozemsku pjesmu…ovo je jedan tipična amerikanizirana pop pjesma sa sjetnom i "calm down" atmosferom. Pjesma je jako dobro isproducirana (očito im je otac , tu se nema što reći. Sestre jako lijepo pjevaju, imaju vrlo ugodnu boju glasa i odlično zvuče uživo (slušao sam ih na njihovom the Voiceu). No, složio bih se u potpunosti Blink s tobom, pjesma fino počinje i onda kad se dođe do refrena baš kad očekujem neki rasplet i "up tempo", apsolutno nikakvog raspleta i dinamike-jedna totalna ravnina. I to se opet skoro identično ponovi u drugom dijelu pjesme. Ovo je pjesma koju nitko neće popljuvati, reći će za nju da je ok, da su cure fine i da dobro pjevaju, ali rijetki će se latiti mobitela i glasati za nju. Jedina nada za finale im je stručni žiri. Mislim da Nizozemskoj slijedi ostanak u polufinalu (potpuno zasluženo) jer su igrali na kartu prosječnosti i sigurnosti, kao i Cipar, iako se kladiti na Nizozemce nije baš zahvalno.

  7. Svevlad_Strahinja_Mihajlovic — 3. ožujka 2017. u 21:12

    @kero (Ro)
    znao sam ja da si ti neki vražičak 🙂

    samo umesto kero , si trebao staviti " karo " 🙂

  8. Ro — 3. ožujka 2017. u 19:18

    @svevladstrahinja e sad si me podsjetio na moj izlet u Amsterdam prije godinu dana , Red Light District , divno mjesto haha , vutra i droce i udri , hvala prijatelju haha 🙂

  9. sina — 3. ožujka 2017. u 18:36

    Lijepa pjesma ,drukcija od drugih!jos ako budu ovako lijepo pjevale u kijevu,bit ce u finalu!

  10. Svevlad_Strahinja_Mihajlovic — 3. ožujka 2017. u 17:50

    baš tako ove tri tulipanke proći će kao Feminemke, pišiona duboka 🙂
    #lako je sve, ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  11. cold — 3. ožujka 2017. u 17:41

    Oh Bože, zar ovo godina je 1990.? Osjećam se kao da slušam Wilson Phillips i njihovu megauspješnicu Hold on, vidim da je i u Nizozemskoj vrijeme stalo što se tiče produkcije. Zar ne znaju oni da Hold on danas mora zvučati kao ona od Nana sa MF-a? Zar ne znaju oni da neki drugi vjetrovi danas pušu? Bojim se da tulipanske Femke ni dužne ni krive ostaju u polufinalu.

  12. Iki — 3. ožujka 2017. u 16:31

    Podsetili su me na No Angels Nemacka 2008.Zajedno ovako zvuce super pijatno je slusati ovo ja zasluzili so bolju pesmu.

  13. Tristan — 3. ožujka 2017. u 16:10

    Ne vidim ništa posebno u ovoj pjesmi i više mi liči na nešto šta bi se pivalo na nekom natjecanju zborova! LOL Ne vidim ih u finalu. 🙂

  14. SwedenEurovisionFan — 3. ožujka 2017. u 16:00

    Po meni ova pjesma je čisti prosjek. Iskreno ne vjerujem da će se plasirati u finale, a na prvi dojam ne ulijeva mi povjerenje kako je riječ o nečem odličnom. Dugo Nizozemska nije i neće imati ni približno dobru pjesmu kao onu iz 2014. godine …

  15. Vaclav — 3. ožujka 2017. u 15:29

    Meni ovo uopće nije tako loše, nakon što sam pročitao vaše komentare, očekivao sam katastrofu, a kad ono sasvim pristojna pjesma.
    @ pabloncrnich
    Mislim da ti je usporedba sa sestrama Tolmachevy skroz neprimjerena. Kao prvo one su predstavljale Rusiju pa nisu mogle ispasti u polufinalu sve i da su htjele. Kao drugo pjesma im je bila kudikamo više "catchy" od ove nizozemske, a i scenski nastup im je bio ful efektan, ako ga Nizozemci ove godine uspiju nadmašiti, skidam im kapu.

  16. Svevlad_Strahinja_Mihajlovic — 3. ožujka 2017. u 15:13

    @markogvozdenovic

    https://giphy.com/gifs/l0Ex24CIKwqQlhcFq

    #kao i uvek talentovano dosadan sa vazda " prikladnim" komentarima 🙂

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?