Demy u Kijev s "This is Love" – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Demy u Kijev s “This is Love”

  1 min za čitanje   25 komentara

Interno odabrana predstavnica Grčke na 62. Eurosongu, Demy, večeras je dobila i pjesmu koju će u svibnju izvesti na velikoj pozornici Izložbenog centra u Kijevu. U skromnoj televizijskoj emisiji koju je priredila grčka nacionalna televizija imali smo priliku čuti tri pjesme i vidjeti spotove za njih koji su inače snimani u zemlji domaćinu ovogodišnjeg Eurosonga – Ukrajini.

Odluku su donijeli gledatelji putem televotinga i svojevrsni međunarodni žiri sastavljen iz redova grčke dijaspore. Istaknimo i da su glasanje obilježili mnogobrojni tehnički problemi, poput pucanja veze, mikrofonije i sličnog, što nije ni čudno kada netko u 2017. organizira telefonsko javljanje iz najrazličitijih dijelova Europe, u program uživo.

Ipak, zbrojem njihovih glasova na kraju je odluka pala na pjesmu This is Love. 

https://www.youtube.com/watch?v=sBom9VecMKw

Podsjetimo, Demy će ovu pjesmu izvesti u drugoj polovici prve polufinalne večeri koja je na rasporedu 9. svibnja. Hoće li večeras odabrana skladba biti dovoljno dobra da bismo ju čuli i u finalu 13. svibnja odlučit će žiri i gledatelji diljem Europe.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava25

  1. hrvojep — 8. ožujka 2017. u 00:59

    Finale je skoro sigurno, jasno uvijek je nastup vazan. No u finalu nema mnogo nade za visoko

  2. ⚡Flash⚡ — 7. ožujka 2017. u 18:37

    Lose jako lose nece ovo niti u finale…toliko fame a nista, bas nista….

  3. Vaclav — 7. ožujka 2017. u 13:19

    Ovo je zaista na granici slušljivosti. I njihova prošlogodišnja pjesma je bila jedva slušljiva, ali je barem imala dozu originalnosti. Ovo zvuči ful ofucano i bez trunke inspiracije.

  4. Edo — 7. ožujka 2017. u 08:54

    Ova Grkinja bi bolje prosla na izboru za Miss nego sto ce proci na ESC, ali dobro, ne moze se svake godine napraviti spektakl od pjesme, ali evo izgleda da moze nesto slicno Njemackoj pjesmi Glorius, ili tako nekako…

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?