Isaiah za Australiju – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Isaiah za Australiju

  2 min za čitanje   26 komentara

ZAa razliku od prethodne dvije godine kada su slali neke od poznatijih pjevača, čelnici australske televizije SBS ove su se godine odlučili na nešto drugačiji pristup. Ove godine šalju – jednu mladu nadu!

U 17:30 sati prema australskom vremenu (nama u 7:30 ujutro) 18-godišnji Isaiah Firebrace predstavljen je kao australski predstavnik na Eurosongu 2017. U Ukrajini će izvesti pjesmu Don’t Come Easy, čiji je autor producentski duo DNA Songs, koji su napisali i prošlogodišnju australsku pjesmu Sound of Silence.

– Ponosan sam što ću predstavljati Australiju na Eurosongu 2017. Iako je ovo bio moj san, nijedne minute nisam moglao zamisliti kako će se on ostvariti. Podijeliti ovu vijest s obitelji i prijateljima je sjajno. Jedva čekam ići u Ukrajinu s Don’t Come Easy. Nadam se da ću Australiju učiniti ponosnom. Zahvalio bih se SBS i svojoj diskografskoj kući Sony što vjeruju u mene i što su mi dali životnu priliku – izjavio je mlađahni Isaiah, inače pobjednik australskog X Factora 2016. pod mentoriranjem američkog pjevača Adama Lamberta.

Iako je tek kročio na scenu, Isaiah je već svojom prvom pjesmom It’s Gonna Be You postigao veliki uspjeh na Spotifyju. Čak 50 milijuna streamova te pjesme donijeli su mu platinasti certifikat u Švedskoj, a uskoro se očekuje i zlatni certifikat u Danskoj.

Podsjetimo, Australija nastupa u prvom dijelu prvog polufinala Eurosonga.

Australija 2017. – forum

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava26

  1. secretlyunicorn — 12. ožujka 2017. u 22:10

    Karizmatičan dečko s nevjerojatnim vokalima za svoje godine (17), pjesma je najbolja balada ove godine. Meni osobno u Top 10.

  2. ben005 — 8. ožujka 2017. u 22:28

    Isto kao što Dami Im nije bila nešto poznata australskoj javnosti, tako nije niti on. To jest i nju i njega uglavnom znaju, i to jako dobro, svi mi koji pratimo njihov X-Factor. Tako da ova vaša prva rečenica u tekstu uopće nema smisla. Ona je sad poznata, ali ne znači da (ni)je bila tako poznata i u trenutku kada su je odabrali te godine.

    Mali ima stvarno dobar glas, pjesma mi je osrednja, išli su na isti tim kao prošle godine i nekako mi se čini da im se to igranje na sigurno neće isplatiti treći put zaredom. Bez obzira što je to Australija.

  3. Cavill — 8. ožujka 2017. u 15:59

    @svevladstrahinja jel tebi kaj upada hahah….
    https://media.giphy.com/media/oh061cFKMnTdS/giphy.gif

  4. Edo — 8. ožujka 2017. u 08:38

    @svevladstrahinja
    hahahaha, smijem se vec tri minute otkako sam procitao tvoj komentar u vezi malog Iske i masnice bubamare 🙂 koji si ti kralj!!! i da, cista 10 za komentar u vezi AUS. po ko zna koji put, bravissimo bruder.
    Cccc,bubamara, hhahahaa…

  5. Agent — 7. ožujka 2017. u 21:59

    @ivannn

    pa zašto se ne učlaniš u OGAE Hrvatska?

  6. IVANN — 7. ožujka 2017. u 20:31

    @endlessly
    Istina….ali da ti iskreno kažem ni sam ne znam di bih smjestio Žakovu pjesmu, toliko je neobična i posebna.
    A baš zbog toga tu pjesmu uvrštavam u moguće pobjednike jer nikad neznaš…meni, isto kao i vama Žakova pjesma, nisu sjeli pobjednici 2006. i 2014. (i prije i poslije nastupa) upravo zbog nekog novog elementa još neviđenog na ESC-u.
    Ko zna, daj Bože da se eurosong vrati u Zagreb (ako ne ove, onda u idućih 5-8 god.) pa da napokon svi mi sa ovoga foruma možemo otići, popratiti, a možda se čak i upoznati 😉

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?