Bugarska predstavlja pjesmu i izvođača 13. ožujka? – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Bugarska predstavlja pjesmu i izvođača 13. ožujka?

  1 min za čitanje   9 komentara

Izgleda da su stvari u Bugarskoj napokon počele sjedati na svoje mjesto. Na svojoj Twitter stranici bugarska nacionalna televizija BNT je objavila da postoji 90% šanse da će svoju pjesmu i predstavnika objaviti upravo 13. ožujka. Pjesmu će prvo pustiti online, bez posebne emisije, a zatim i na večernjim vijestima.

Podsjetimo, i prošlogodišnja je bugarska predstavnica Poli Genova nakon mnogih perpetija i čekanja obajvila svoju pjesmu If Love Was a Crime tek 21. ožujka te im donijela najbolji rezultat u povijesti na Eurosongu – 4. mjesto. Taktiziraju li ponovno Bugari i hoće li se pjesma i predstavnik uopće otkriti u ponedjeljak ili će doći do novih problema za Bugarsku, tek trebamo vidjeti.

Bugarska 2017. – forum

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava9

  1. Cavill — 10. ožujka 2017. u 18:13

    @sasha https://www.youtube.com/watch?v=Dxy1Gy3nuGU Nek si Čvarak pročita kom na svoju pjesmu official video esc….. buahhaha…. total ignore, jedna riječ za pjesmu #URINIRANJE

  2. Sasha — 10. ožujka 2017. u 17:33

    @svevladstrahinja
    1.) Da, znam za ex grupu The Wanted i ovo im je bio velik hit.
    ……
    2.) Ne bih se s tobom složio oko omjera glasova za Žaka. Slažem se s onim što su rekli i Wiwibloggovci.
    Najbliža pjesma koja se sa Žakovom može usporediti je Rumunjskla 2013., Cezar – It's my life
    – Cezar je POBIJEDIO u svom polufinalu po glasovima televotinga i bio ZADNJI kod žirija.
    Mi ESC fanovi tradicionalno preferiramo poskočice, ali što preferiraju mase, to ćemo tek vidjeti.
    Ja upravo mislim da će Žak od televotinga pobrati masu, a od žirija sitnice. Baš kao i Cezar.
    Fanovima se ne sviđa pjesma zbog činjenice da je ESC klišej, otrcana i sladunjava i nema beat. Uz to fanovi ne vole Žaka jer su itetako upoznati s njegovim izjavama i o tome bruji svaki gay ESC forum koji imalo drži do sebe ahahaha
    …….
    I dalje tvrdim, Žak ili ostaje u polufinalu ili ide u top 5. Nema sredine. Bit će zapaženiji, pojavom, bizarnošću, glasom i pjesmom. E sad, pitanje je hoće li to biti pozitivno ili negativno u kontektsu Eurosonga.

  3. Diavolo — 10. ožujka 2017. u 13:02

    @svevladstrahinja …ne bih baš rekao da je to veći dio melodijske linije…mislim da je to samo jedan mali dio, ali koji je doslovce jednak spomenutoj pjesmi….mislim da ne treba raditi veliki problem, jer ostatak pjesme uopće ne liči na istu…da je toliko slična, vjerujem da bi više ljudi to primjetilo, a po komentarima na Francescovoj pjesmi nisam vidio niti jedan takav komentar…

  4. Sasha — 10. ožujka 2017. u 11:12

    @svevladstrahinja ja sam samo konstatirao da Bugari očito misle da imaju nešto bolje od te pjesme. Što ne znači da će to biti nužno bolja pjesma.
    Činjenica je da Bugarska tu pjesmu odbila i to su blogeri saznali. Ne vidim ništa loše u tome. Kaažu da pjesma jednostavno nije prošla kao proizvod. Što, slažem se, ne znači da neki drugi izvođač ne može pjesmu adekvatno upakirati.
    Jasno mi je da bBugarska zbog velikog uspjeha Poli Genove jako cjepidlači – i to je dobro.
    …..
    Ali isto tako mi je jasno da srpski nastup na ESC-u ove godine radi kompletno strani tim. Npr. koreografiju radi osoba koja je radila Love Wawe nastup od Ivete, Gruziju prošle godine i sl…
    ………..
    Meni je Tijana simpatična i neopterečena glupostima. Hoće li imati top i solidnu pjesmu – vidjet ćemo. Ja bih volio da se iz onog instrumentala izrodi nešto u điru kroz cijele 3 minute. Ali nikad ne znaš, banalnost teksta, aranžman, melodijsku liniju… pričekat ću.
    ………….
    Što se Žaka tiče, stvar mi je osobno toliko sladunjavo odvratna da ju nakon 2-3 preslušavanja više nikad nisam ni primirisao. Ali ću ti isto tako reći, da ako mu nastup i vokal upale, u ovogodišnjoj konkurenciji on kao debela glazbena diva bi mogao pomesti praktički sve. Ili će biti u top 5 ili u bottom 5.

  5. Diavolo — 9. ožujka 2017. u 22:51

    @svevladstrahinja ….mene je odmah nakon finala San Rema, kad sam čuo pjesmu od Francesca, ona podsjetila upravo na pjesmu od The Wanted – Chasing the Sun….istog trena…. ali reko, neću ništa pisat, jer je samo mali dio koji je gotovo identičan ….recimo kao i Joksimovićeva ondašnja pjesma kad se uspoređivala sa Coldplayom

  6. Vaclav — 9. ožujka 2017. u 13:59

    Slažem se da je Izrael zadnje dvije godine imao "strašne" pjesme, ali u doslovnom smislu. I uopće me nije fascinirala činjenica što mu je s tim pjesmama uspjelo plasirati se u finale (a nije mu uspjevalo s kudikamo boljim pjesmama).

  7. Sasha — 9. ožujka 2017. u 13:55

    Od Bugarske očekujem puno. Bugari i Makedonci su odbili pjesmu koju na kraju pjeva Tijana za Srbiju. Vjerojatno su uvjereni da imaju nešto bolje. Čekam…

  8. Ro — 9. ožujka 2017. u 13:26

    Danas Izrael objavljuje pjesmu ja mislim

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?