Valentina Monetta i Jimmie Wilson za San Marino u Kijevu – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Valentina Monetta i Jimmie Wilson za San Marino u Kijevu

  1 min za čitanje   46 komentara

Upravo je na službenom Eurovizijskom youtube kanalu objavljena pjesma Spirit of the night s kojom će Valentina Monetta i Jimmie Wilson predstavljati ovu malu apeninsku državu na Eurosongu u Kijevu! Glazbu za pjesmu je napisao Ralph Siegel, koji je već napisao četiri pjesme za San Marino na Eurosongu od 2012. do 2015., dok je za tekst zaslužna Jutta Staudenmayer Dugo nas je San Marino ostavljao bez ikakvih naznaka o svojoj pjesmi ili predstavniku, te je čak došlo do kontroverzi uslijed sanmarinskog prijedloga EBU da se uvede online glasanje za njihovu državu zbog premalog broja glasova televotinga.

Valentini Monetti će ovo biti četvrti nastup na Eurosongu, čime se izjednačila sa švicarskom grupom Peter, Sue and Marc, zatim Fud Leclercom  Elisabeth Andreassen po broju sudjelovanja na Eurosongu, a ovaj puta će biti u duetu sa blues pjevačem Jimmie Wilsonom. Podsjetimo, San Marino će nastupiti u drugom polufinalu, 11. svibnja.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava46

  1. ljubicanstvena — 13. ožujka 2017. u 23:18

    Valentina Monetta i Ralph Siegel za promenu za San Marino. Pesma naizgled deluje plitko i obično, tralala, ali je zarazna, brzo ulazi u uši, plus Monetta je već inventar na ESC-u pa će i na staru slavu pobrati neki bod. Vrlo je moguće da San Marino uđe u finale.

  2. Den Vilda — 13. ožujka 2017. u 00:10

    Ne može se Ralph Siegel osloboditi duhova prošlog stoljeća…a nije mu se ni za čuditi, tada su mu ti duhovi donosili dobre rezultate. Ali ne mora to biti uvijek loše. Pjesma od San Marina je jedan pravi pop-dance uradak, ima fini ritam, dobar refren, Valentina i Jimmie su iskusni i dobri pjevači te dobro zvuče u duetu. Ova pjesma ima glavu i rep, bez obzira što je u retro stilu. Sve u svemu, ocjena dobar (3). Uz efektan, ali ne pretjeran, scenski nastup, San Marino može ponovno u finale ESC. Ruku na srce, da je Siegel mogao napisati i kvalitetniju pjesmu, mogao je, ali je i ovo sasvim ok te bi po meni trebalo u finale (i to sasvim zasluženo). Problem San Marina je što nemaju niti dijasporu niti neki lobi iza sebe, pa ne bi bilo iznenađenje da i ostanu u polufinalu. Ali ja se nadam da ćemo ovo slušati 2 puta u Kijevu.

  3. Diavolo — 12. ožujka 2017. u 23:17

    meh….ovaj ralph siegel ziher pun ko brod kad se svake godine ugura ovima sa njihove televizije….a pjesme sklada u skladu sa prošlim stoljećem….jedino nekim ludim nastup ovo može u finale…

  4. Marko — 12. ožujka 2017. u 23:16

    Vrh! Prava Esc pesma! Onako obicna a tako mocna sa druge strane.. Dzimi ima prejaku boju glasa… Iskreno mislim da ce San Marino u finale ove godine bas zbog toga! 😀

  5. seytan — 12. ožujka 2017. u 23:05

    Dobra pjesmica. Bice zapazena. Svaka cast SM

  6. Anonimno — 12. ožujka 2017. u 22:58

    Koncept spota: Taio Cruz & Kylie Minogue – Higher. Pjesma jako vuče na 70's disco. Šta drugo reći, vidjet ćemo. Nije nešto što bi slušao skroz ali nikad ne znaš kako će EU reagirati.

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?