Predstavljen spot za "On My Way" – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Predstavljen spot za “On My Way”

  1 min za čitanje   17 komentara

Slovenski predstavnik na Eurosongu 2017., Omar Naber, nakon snimanja nove, poboljšana verzije pjesme On My Way, krenuo je i sa snimanjem službenog spota za svoju pjesmu. Spot je završen, a danas je i predstavljen na službenom YouTube kanalu Eurosonga.

Nakon pobjede na slovenskom nacionalnom izboru, Omar je u suradnji sa filharmonijskim okrestrom iz Budimpešte snimio novu verziju svoje pjesme u nadi da će mu to pomoći da pobjegne sa začelja u poretku kladionica. Da li je u tome uspio?

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava17

  1. Den Vilda — 4. travnja 2017. u 22:44

    I ja Sloveniji želim svu sreću, al to joj neće puno pomoći…Uprskali su jako s ovom novom inačicom pjesme i uradili klasičnu pogrešku po uzoru na Albaniju u zadnjih nekoliko godina. Od nečega što je bilo dobro i slušljivo napravili su nešto što je loše i potpuno nedefinirano: ova nova inačica pjesme je neodređena, neuhvatljiva ko tramontana i stalno leluja ko valovi na vjetru. Slažem se da je Slovenija imala šansu za prolazak u finale, ali samo s originalnom inačicom s EMA-e. Ovako, ne samo da neće proći nego će se s Latvijom boriti za zadnje mjesto u polufinalu.

  2. Lujka s ukusom — 3. travnja 2017. u 15:44

    @tristan Slažem se

  3. Rita — 3. travnja 2017. u 12:43

    @tristan i meni su pjesme dobre. Ne kužim zašto su podcijenjene???

  4. endlessly — 3. travnja 2017. u 12:41

    Nisu se istrosili na spot, ali opet i sa malo novca se moze nesto cool napraviti, a ovo nije dobro.:) Slovenci, sami pali, sami se ubili.

  5. Sasha — 3. travnja 2017. u 12:41

    Slovenijupere onaj poznati sindrom "dan nakon".
    Probudili su se dan nakon Omarove pobjede i shvatili da Omar niže doslovno zadnje mjesto na kladionicama.
    I nakon toga Omarov tim pokušava napraviti iz dreka pitu tj. doraditi/dotjerati pjesmu s ciljem pozitivnog efekta na publiku, a to tako ne ide. Pjesma je bazično ista, a Omar će se provest u polufinalu.
    Morali su misliti o kvaliteti i potencijalu pjesme na samom izboru, a ne nakon njega.

  6. Vaclav — 3. travnja 2017. u 08:26

    Žalibože truda i novaca, neće ih spasiti nikakav "revamp". To što je pjesma zvuči staromodno moglo bi još i proći kod televotinga, ali mislim da će žiriji biti nemilosrdni, sjetite se samo prošlogodišnje Poljske koja je odlično prošla kod publike, a kod žirija dobrano popušila. S time što Poljska moža računati na brojnu dijasporu, a Slovenija nažalost ne.

  7. Edo — 3. travnja 2017. u 06:55

    I, tako i Omar pusti musku suzu a sve za bolji plasman na ESC-u. Ok je ta njegova zrtva. Samo meni je i dalje bolja njegova pjesma "Stop" kad je pokusao da napravi sjajan rezultat na ESC-u, ali mu nije poslo za rukom. Za glasom. za cim god… Moj Omare, de angaziraj sebi dobre autore muzike i teksta i onda idi sa obrazom na taj ESC vec jednom, jer svi znamo da neces odustati od ESC-a dok ne zablistas tamo u top 5…

  8. KOSOVO — 3. travnja 2017. u 00:23

    Ide li ko na escstats.com? tamo mozete i glasati i videti trenutno stanje glasovi na sve zemlje, samo klik na pre-chart2017 odeljak

  9. Diavolo — 2. travnja 2017. u 23:19

    i onaj ''osjećaj'' kad ne nadmašiš vlastitu pjesmu sa Eurosonga koju si uostalom pjevao prije 12 godina :/

  10. Diavolo — 2. travnja 2017. u 23:17

    definitivno bolja verzija….ali s druge strane, nedovoljno i daleko od finala

  11. Tristan — 2. travnja 2017. u 22:57

    Slovenija u prvom polufinalu, a Malta u drugom polufinalu – najpodcijenjenije pjesme ovogodišnjeg Eurosonga!

    Po meni obe prolaze u finale! 😉

  12. Ro — 2. travnja 2017. u 22:32

    mislim da ništa od finala , ali pjesma nije uopće toliko loša , ne vidim čemu toliko hejtanje po svuda

  13. Ero — 2. travnja 2017. u 22:21

    Ja mislim da se Slovenija ove godine može provući u finale. Pjesma jest već viđena, al je ok. Nastupaju predzadnji i to im je velika prednost. I da, Omarov glas mi je super, a nova verzija bolje od prošle!

  14. Sasha — 2. travnja 2017. u 22:11

    Obično, prosječno, dosadno – pjesma za sprovode…. konkurent za zadnje mjesto u polufinalu.

  15. Arctic Monkey — 2. travnja 2017. u 22:06

    Ja mogu ovo da slusam ali nema ovde uspeha… Na ovu pesmu je stala Severinina štikla, neplodno tlo… Kraj price.

  16. Lujka s ukusom — 2. travnja 2017. u 22:04

    Pjesma mi je bila super i prije revampa ☺Ova verzija ju je oplemenula i stvarno istaknula, bar za mene. Šteta što ljudi ne mogu prestati cmizdriti o BQL i shvatiti da oni ne bi prošli uopće dobro na natjecanju – primjer za ovo, posjetite se što se dogodilo sa Marrayom u 2015. Bili fan favoriti pa onda pali na 14 mjesto u finalu. Slovenija je jako podcijenjena zemlja na ovom natjecanju kao i sve ostale ex-Yu zemlje osim Srbije i to me jako razočarava.
    Omar je super osoba koja zaslužuje više poštovanja, boli me briga što je napravio prije milijun godina, mi živimo sada, a ne u prošlosti. Pjesma je vrh i dalje imam nadu da će proći u finale, jer žiri inače uvijek ide za ovakve pjesme. ❤?

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?